Рубрики: Новини

“Істеричка, психічка, стихійна стихія”: Ольга Цибульська зізналася, як вона називає себе у реальному житті

Відома українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська зізналася, чому вважає себе істеричкою. Таку заяву зірка зробила чи не вперше в житті.

Ольга Цибульська останнім часом почала активно вести соціальні мережі. Артистка постійно публікує кумедні відео, висміюючи актуальні теми і прихильникам часто відгукується її творчість. Крім цього, зірка не проти поділитися подробицями свого життя і цього разу Ольга розповіла користувачам Мережі про риси свого характеру. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як вона сама до себе ставиться і називає.

У новому пості на офіційній сторінці в Інстаграм Оля попросила своїх прихильників розповісти, за що вони себе люблять і вирішила зізнатися, за що співачка любить сама себе. Головною рисою її характеру є те, що вона вміє сміятися над собою.

Звісно, як кожна дівчина, Оля любить показати свій характер і пограти на нервах, заїдає стрес і може знайти в дзеркалі не один недолік, якщо вона буде бодай чимось незадоволена. Також Цибульська може “накручувати” себе без причини, але це і є те, за що вона себе любить. Жартівливо співачка називає себе істеричкою.

“Це ж диво дивне, як в одному тілі вживається істеричка, психічка, рішуча лань, граціозна кицька, жінка, яка може все сама і стихійна стихія”, – пише Цибульська.

Ольга Цибульська назвала себе істеричкою

Прихильники у коментарях похвалили дівчину за її сміливість та відвертість, а також навели свої приклади кохання до самих себе:

  • “Я люблю себе за те, що я інша. За те, що можу бути і сильною, і слабкою. За те, що навіть коли я боюся, то беруся за щось нове”,
  • “Олюся, ти супер! Підняла настрій за три секунди!”,
  • “Олічко, підписуюсь під кожним вашим словом. Дуже влучно, бо мені теж відгукнулося”.
Поділитися