Рубрики: Новини

“Ювелірна робота”: Олександр Зінченко розповів про появу донечки, яка народилася на день пізніше старшої

Відомий футболіст Олександр Зінченко, який є членом національної збірної України, став вдруге батьком. Вони зі своєю дружиною Владою подарували світу ще одну дівчинку.

Сім’я спортсмена збільшилася на одну людину. У Олександра з’явилася чарівна друга донечка.

Український футболіст Олександр Зінченко, що є членом національної збірної України вдруге став батьком. Також хочемо нагадати, що футболіст також грає за англійський клуб “Арсенал”.

2 серпня дружина спортсмена, українська ведуча Влада Седан, приголомшила мережу новиною про те, що стала мамою. У своєму Instagram дівчина виклала спільне фото з їхньою маленькою дочкою у палаті для матусь після пологів.

Знімок з донечкою Влада Седан підписала дуже мило та чуттєво. Дівчина привітала новонароджену дівчинку із появою у цей світ. Також зворушливо назвала її принцесою.

Як відомо, Олександр Зінченко у шлюбі із Владою Седан мають старшу донечку Єву, тож тепер спортсмен – щасливий батько двох чарівних лялечок.

Нагадаємо, що у 2020 році Олександр одружився із телеведучою, а у наступному, 2021 році, у них з’явилася перша донька. Зараз Єві має виповнитися 2 роки, тож різниця між сестрами буде невелика.

Олександр полюбляє ділитися знімками із дружиною та старшою донькою в соціальних мережах, а його дружина також не відстає від нього. Дівчина часто розповідає подробиці особистого життя із футболістом.

До речі, звістка про другу вагітність стала відома вже у травні цього року, коли спортсмен виклав у мережу відео, що розчулило усіх його фанатів. На ньому було зображено його руки, руки його жінки та доньки, а згодом, і знімок із УЗД.

Цікавим фактом є те, що день народження старшої доньки Єви – 1 серпня. А вже за два роки народилася молодша, ще й на день пізніше. Маємо зазначити, що батьки – справжні “ювеліри”.

Поділитися