Зеленський, Притула та Залужний: фанатами яких футбольних команд є українські політики та зірки

Хочеться все більше дізнаватися про інтереси наших політиків, волонтерів та просто діячів шоу-бізнесу. Чи знаєте ви, фанатом якого клубу є наш президент?

Олексій Арестович

Хоч Арестович не говорить про свої вподобання, але під час одного з своїх виходів у прямий ефір Олексій Арестович сидів перед екраном у футболці з емблемою “Металіст 1925”. Певно, що це був натяк від Олексія.

Олександр Усик

Чемпіон світу з боксу вболіває за “Динамо” Київ

“Я вболіваю за цей клуб ще змалку, як і мій тато. Пам’ятаю, у 12 років, я грав у футбол, грав у “Таврії”. Якщо не помиляюсь, то багато років тому “Динамо” приїхало до Сімферополя і програло “Таврії”. Усі тріумфують, а я сиджу сумний”, – розповів боксер.

Сергій Притула

Шоумен та волонтер Сергій Притула вболіває за львівські “Карпати” та київське “Динамо”. Про це стало відомо з одного з довоєнних інтерв’ю Сергія. Він є ще й гострим критиком футболу, що говорить про надзвичайну любов до цього виду спорту.

Олег Ляшко

Ляшко вболіває за “Шахтар”. Звісно, багато хто не вірив у відданість політика цій футбольній команді, все пов’язували з політикою, але це в минулому. Зараз Олег Ляшко служить в лавах ЗСУ. Що тут сказати, справжній патріот.

Віталій та Володимир Кличко

Відомі брати є фанатами “Динамо” Київ. Не дивно, що в них велика любов до київської команди, бо свій спортивний шлях вони починали саме з Києва. Якщо у братів є вільний час, вони навіть переглядають разом матчі на телевізорі.

Валерій Залужний

Людина, чиє ім’я на все життя залишиться в історії, вболіває за “Динамо”. Прямої мови про це не було, але він носить форму з шевроном, на якому логотип улюбленої футбольної команди.

Володимир Зеленський

Володимир Олександрович також є фанатом київського “Динамо”. Вже не перший рік наш президент є прихильником цієї футбольної команди. Про Володимира Зеленського можна сказати, що він вірний та відданий всім своїм інтересам, навіть якщо це просто футбол.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини