Рубрики: Новини

“Знайомо до болю”: Маша Єфросиніна зізналася, що краще постійно працювати, ніж проводити час з дітьми

Маша Єфросиніна виклала пост у соціальних мережах, де чесно зізналася, що постійна праця не так втомлює, як проводження часу із своїми "кровинками".

Телеведуча Маша Єфросиніна показала у соціальних мережах кілька фотографій разом зі своїм 9-річним сином Сашком, викликавши щирі емоції шанувальників у коментарях.

У посту до фотографії вона розповіла, що її менший син є тією єдиною людиною, хто може “намотати її на лікоть”. Крім того, ведуча зауважила, що їй легше мати завантажений робочий день, ніж проводити час зі своїми дітьми. Саме цією думкою телеведуча спровокувала хвилю коментарів від своїх підписниць із дітьми.

Деякі з жінок навіть зізналися:

“Ви дали велику підтримку мені, я вважала, що я погана мама.”

“Знайомо до болю!”

“Намотати на лікоть. Ця фраза піде в масси”

Згодом телеведуча трохи виправила свій пост, написавши, що тільки її дітям вдається за якусь мить зробити її щасливою.

До речі, Єфросиніна не так давно зробила неоднозначне висловлювання щодо свого давнього знайомого Юрія Горбунова. Відомо, що він опинився в центрі скандалу, пов’язаного з фінансуванням від держави його нового комедійного серіалу. У такі важкі часи українське суспільство не розуміє, навіщо витрачати такі кошти на розваги, адже більш правильним було б віддати це військовим.

Телеведуча заявила, що цієї людини для неї вже не існує як 2 роки, коли її попросили дати коментар цій ситуації. Але причину давнього конфлікту між зірками, Маша так і не назвала.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна має двох дітей. Вона виховує 9-річного сина Сашка та 19-річну доньку Нану. Дівчина навчалася в Канаді, але у 2021 році вирішила повернутися до України.

Поділитися