Рубрики: Новини

Екс-дружина Володимира Остапчука підтвердила, що її серце зайняте: зірка розповіла про свого нового бойфренда

Відома українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк розповіла про свої нові стосунки. Колишня дружина Остапчука підтвердила, що зараз вона не самотня

Христина Горняк, колишня дружина шоумена Володимира Остапчука та українська блогерка, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм підтвердила, що перебуває у стосунках із загадковим чоловіком. Знаменитість підтвердила чутки, які давно гуляли серед її шанувальників – серце зірки і дійсно зайняте. Горняк була небагатослівною, втім і цього вистачило, аби все встало на свої місця.

Так, знаменита українська блогерка вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками та відповідала на запитання, які їх найбільше цікавлять. Серед таких виявилось і те, чи перебуває вона у стосунках. Христина Горняк чесно зізналась, що наразі вона не самотня, втім розкривати особистості свого коханого поки що не хоче.

Христина Горняк підтвердила, що перебуває у стосунках із загадковим бойфрендом

До слова, раніше знаменитість вже розповідала про своє особисте життя. Наприкінці травня цього року зірка зізналась, що майже закохалась у загадково чоловіка. Розсекречувати його ім’я Христина Горняк, звісно, не стала, адже тоді у них навіть не було стосунків, а зірка не була впевнена, чи вийде з цього щось, чи ні. Втім, тепер блогерка офіційно зустрічається з обранцем, тому фанатам залишається лише чекати, коли Горняк його покаже.

Варто зазначити, що раніше відома українська блогерка натякала, що її обранець – іноземець. Зірка розповідала, що він тільки вчиться читати українською та погано розуміє її рідну мову. Втім, більше про чоловіка, який вкрав серце Христини Горняк, невідомо нічого.

Христина Горняк підтвердила, що перебуває у стосунках із загадковим бойфрендом

Нагадаємо, що відома українська блогерка Христина Горняк раніше перебувала у шлюбі з Володимиром Остапчуком. Зіркова пара декілька років жила у шлюбі, але восени минулого року закохані вирішили розірвати стосунки. Причина розлучення і досі залишається невідомою.

Поділитися