“Почала казати Ні”: співачка Мішель Андраде розповіла про конфлікти з колишнім продюсером Потапом

Мішель Андраде завітала на подкаст-інтерв'ю до інфлюенсерки Діани Глостер на Youtube каналі GLOSTER FM. Дівчата розмовляли на різні теми, але одна з них торкнулась стосунків співачки та її екс-продюсера Потапа.

Мішель Андраде у одному із подкастів на GLOSTER FM розповіла, що стало приводом конфліктів із Потапом.

Творчий шлях Мішель Андраде почався у юному віці, і вже в 18-19 років вона стала частиною відомого лейблу “Mozgi Entertainment”, яке заснував продюсер Потап. Однак звідти й почались її зіткнення з непростими реаліями шоу-бізнесу. Мішель ділиться, що на той момент вона була ще дитиною і дуже боялася говорити “ні”. За її словами, її музична кар’єра здавалась більше пристосованою для інших, ніж для самої артистки.

Проте з часом вона змінила свій підхід і стала висловлювати свою думку. Вона зрозуміла, що багато з того, що робила, не відповідало її власним бажанням, і це викликало незадоволення. Такий стан речей став приводом для конфліктів з продюсером Потапом.

Мішель Андраде розповіла про причину конфліктів із екс-продюсером Потапом
Мішель Андраде розповіла про причину конфліктів із екс-продюсером Потапом

Розрив в співпраці з “Mozgi” Мішель сприйняла, як визволення. Вона відчула себе вільніше і змогла проявити свою особистість в творчості. Новий етап в її музичній кар’єрі дозволив їй виразити себе більш самобутнім чином.

Мішель визнає, що з Іриною Горовою, її колишньою партнеркою з “Mozgi”, було легше зберігати професійні стосунки, оскільки Ірина круто розуміється на бізнесі та завжди уникає втручання особистих емоцій у роботу.

Однак з продюсером Потапом відносини більш складні. Мішель розуміє, що він вклав своє серце і гроші у їхній спільний проект, і може бути образився через їх розрив. Проте вона стверджує, що не тримає образ і може виконувати пісні, які вони створили, не зв’язуючи це з особистими почуттями.

Зараз Мішель Андраде зосереджується на тому, щоб виконувати музику, яка відповідає її власним бажанням і є щирою для неї самої.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини