Рубрики: Новини

Володимир Остапчук розповів, чи спілкується з дітьми від першого шлюбу: буде робити двох нових з Полтавською

Ведучий Володимир Остапчук розповів своїм прихильникам, як після третього одруження підтримує зв'язок з дітьми від першого шлюбу. Як спілкується шоумен з малятами і першою обраницею?

Відомий ведучий Володимир Остапчук у 2020-му році розійшовся зі своєю першою дружиною Оленою. У шлюбі пара виховувала двійко дітей, і після розлучення у зірки виникли певні складнощі у спілкуванні з сином та дочкою. Опускаючи всі перепитії та непорозуміння, які виникали до повномасштабного вторгнення, варто зазначити, що ще минулого року шоумен бідкався на те, що колишня не дає нормально спілкуватися з карапузами. Казав, що діток вона вивезла і бодай просто поговорити з ними неможливо.

За словами Остапчука, йому, щоб нагадати про себе дочці, довелося писати листа у її шкоду, адже екс-обраниця не давала поговорити з нею.

Зараз, схоже пристрасті трохи згасли і Володимир розповів, як нині підтримує зв’язок з наступниками. У сторіз, зірковий чоловік повідомив, що принаймні раз на тиждень намагається поговорити з найціннішими. При цьому він нічого не говорить, чи зміг примиритися з Оленою.

Володимир Остапчук вперше розповів, чи спілкується з дітьми від першої дружини

Цікаво, що вже після третього одруження з Катериною Полтавською Остапчук вирішив, що хотів би ще двох діток привести у світ. Втім, теперішня обраниця — ні пари з вуст з цього приводу.

Примітним фактом є те, що молоде подружжя всюди із собою носить іграшкового гуся на ім’я Семен. Прихильники жартують, що так юна дружина зірки тренується для того, щоб стати турботливою мамою та добре глядіти малюків.

Володимир Остапчук вперше розповів, чи спілкується з дітьми від першої дружини

Нагадаємо, що Володимир Остапчук, розлучившись з другою дружиною Христиною Горняк, не зміг нею кінця вирішити питання свого спільного майна. Нині ведучий і його колишня мають приватний будинок, куплений у шлюбі.

Поділитися