Рубрики: Новини

Як виглядає елітний курорт в Іспанії, на який Юрій Горбунов виїздив нелегально: Катю Осадчу з собою не брав

Відомий шоумен Юрій Горбунов став знову у центрі скандалу. На це раз журналісти знайшли інформацію про те, що ведучий виїздив у березні 2022-го року за кордон. Як виглядає курорт, де потенційно міг бути чоловік Осадчої?

Ім’я Юрія Горбунова вже двічі за це літо з’являється на перших шпальтах новин. Спершу громадськість дізналася про серіал за 33 мільйони бюджетних коштів, які мали б піти від Міністерства культури компанії чоловіка Осадчої, далі ще цікавіше. Виявляється зірка виїздив за кордон у перші місяці повномасштабного вторгнення.

Як пише видання “ЦЕНЗОР.НЕТ“, селебріті перетинав наземний кордон у Молдові, а далі перебував в Іспанії, місто С’Агаро. Це елітний курорт та недешевий на Коста-Брава в Іспанії. Відомо, що ведучий має трійко дітей, і все б нічого, міг би попасти у категорію багатодітних, яким держава дозволяє навіть у воєнний час бути поза межами країни, але його старша дочка від першого шлюбу (яку він удочерив) вже давно стала дорослою та має власну родину.

Горбунов під час війни виїздив на курорт: прикордонники дали докази

Яким чином все ж таки знаменитості вдалося у розпал наступу на Київ полишити країну — загадка, яку він поки не коментує.

Редакція сайту “Добрі новини” вирішила дізнатися, як же ж виглядає курорт, куди поїхав Юрій разом з двома синами. До речі, про поїздку в Іспанію Каті Осадчої мова не йде.

Іспанська місцина для відпочинку, яка заманила до себе Горбунова виглядає і дійсно розкішно. Коста-Брава відрізняється м’яким кліматом і відмінно підходить для пляжного відпочинку. Тут поєдналася виключної краси природа, комфортна погода та автентична архітектура. Ціни недешеві і одна ніч у найпростішому готелі може обійтися у копієчку.

Курорт, куди поїхав Горбунов

Нагадаємо, що Юрій Горбунов під час повномасштабної війни ще не раз виїздив за кордон, але заради участі у благодійних заходах.

Поділитися