Рубрики: Новини

Тіна Кароль більше не самотня? В Мережі підозрюють, що співачка крутить роман зі своїм гітаристом

В Мережі зʼявилися чутки про те, що Тіна Кароль активно крутить роман зі своїм гітаристом. Пропонуємо дізнатися, що про це відомо та звідки зʼявилися ці думки.

Відома українська співачка Тіна Кароль після смерті свого чоловіка Євгена Огіра жодного разу не була помічена за новими стосунками. В Мережі довго ходили чутки про те, що жінка зустрічається зі співаком Даном Баланом, але “парочка” ніякого підтвердження цим чуткам не давала, говорячи про те, що в них є тісний звʼязок, але лише як в друзів.

Цього разу блогер Богдан Беспалов розповів, що Тіна Кароль, швидше за все, крутить роман з гітаристом, який виступає з нею разом на сцені. За словами Богдана в “тусовці” українського шоу-бізнесу давно говорять про її стосунки з гітаристом.

“Як переконують джерела із самої тусовки шоу-бізнесу, насправді Тіна Кароль знаходиться у стосунках зі своїм гітаристом. Їй не потрібні масштабні звʼязки, гроші і таке інше, бо Тіна забезпечила собі хороше життя. Не знаю нічого про цього гітариста, але хотілося б дізнатися, чи це правда. На 70% переконаний, що це саме цей чоловік, що на фото”, – розповідає Богдан.

Тіну Кароль підозрюють в романі зі своїм гітаристом

Богдан попросив своїх прихильників поділитися інформацією про те, чи знає хтось якісь деталі про музиканта, щоб можна було краще дізнатися про нового можливого обранця української співачки.

Тіну Кароль підозрюють в романі зі своїм гітаристом

Музиканта звуть Антон Попов і він працює зі співачкою вже цілих 10 років. Це не вперше, коли Тіну підозрюють у стосунках з чоловіком, але активного розголосу ймовірний роман набирає лише зараз. В Мережі є декілька фото та відео, на яких можна побачити вогник в очах Кароль, коли вона дивиться на свого гітариста. Сама Тіна це поки не поспішає коментувати.

Поділитися