Рубрики: Новини

“Цікаво подивитись реакцію”: Катерина Репяхова зробила надсучасний подарунок 57-річному Віктору Павліку

Віктор Павлік вже у досить поважному віці, тому для нього новітні технології – це щось цікаве та недосяжне. Молода дружина вирішила зробити коханому просунутий подарунок.

Катерина Репяхова – молода дружина 57-річного Віктора Павліка. Дівчина йде в ногу з новітніми технологіями і намагається зробити все для того, щоб її коханий не відставав від сучасності. Зірка поділилася в Мережі кадрами вручення цікавого подарунку, який Павліку дуже сподобався.

“Маю подарунок-сюрприз. Не хотіла дарувати в авто, сьогодні лише забрала з пошти. Цікаво подивитися на реакцію”, – каже Репяхова.

Катерина Репяхова показала подарунок для свого чоловіка

Як виявилося, дівчина подарувала коханому записник-павербанк. Це дуже розумний та зручний ґаджет, який може зарядити телефон і дозволяє записувати важливі речі на папері. Віктору подарунок дуже сподобався, він був в захваті. Артист похвалив свою дружину за такий незвичний подарунок і обовʼязково буде ним користуватися.

Записник-павербанк – це функціональний гаджет, який поєднує в собі звичайний блокнот з можливістю заряджання різних електронних пристроїв через вбудований зарядний пристрій (павербанк). Це корисний аксесуар для тих, хто часто користується як блокнотом, так і смартфоном чи іншими портативними пристроями.

Катерина Репяхова показала подарунок для свого чоловіка

Цей гібридний продукт є чудовим рішенням для тих, хто хоче поєднати функціональність звичайного блокнота з перевагами портативного павербанка. Ви зможете вести записи, планувати свої справи та одночасно бути впевненими, що ваші електронні пристрої завжди будуть на плаву завдяки вбудованій підзарядці.

Блокнот-павербанк можна легко носити з собою в сумці чи рюкзаку, що робить його зручним для використання в дорозі, на роботі, у навчальному закладі тощо, тому для Віктора Павліка це по-справжньому корисний подарунок.

Поділитися