Рубрики: Новини

Остапчук словами Полтавської відповів Єфросиніній, Дантесу і Дурнєву за хейт до себе: “Ви всі 10 з 10”

Володимир Остапчук отримав величезну хвилю хейту із сторони не тільки глядачів, але й своїх колег. На скандал відреагували Володимир Дантес, Маша Єфросиніна, Олексій Дурнєв та багато інших зірок.

Телеведучий Володимир Остапчук втрапив у скандал, висловивши свою думку стосовно депіляції жінок на своєму шоу “Мекнув – питайте”. У цьому випуску були присутні окрім нього, ще співак Позитив та Богдан Буше.

Через свої негативні висловлювання у сторону жінок, які не голяться, чоловіки отримали купу хейту. Окрім глядачів, підтримали хвилю невдоволення і деякі зірки українського шоу-бізнесу. Серед них були і Маша Єфросиніна, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв.

На що, Володимир Остапчук не витримав та написав відповідний пост у своєму Instagram, де дав конкретну відповідь “колегам” та загалом хейтерам:

“Шановні “колеги”, як же я обожнюю обговорювати з вами серйозні проблеми.”

Усім уважним прихильникам Володимира Остапчука та Катерини Полтавської було не складно помітити подібність у їх виразах стосовно цієї ситуації. Катерина Полтавська зазначила свої думки в історіях у соціальних мережах стосовно Дантеса:

“Слово “перевзутися” тобі про щось говорить?”

“Дитяча травма через волосся на ногах у жінки? хм”

“Спочатку подивися на себе, чуєш мене, чуєш?”

Катерина Полтавська висловилася стосовно скандалу з участю свого чоловіка Остапчука
Володимир Остапчук дав відповідь хейтерам словами своєї дружини Катерини
Володимир Остапчук дав відповідь усім своїм хейтерам та колегам

Торкнувся він і Маші Єфросиніної, яка не так давно виклала свою відповідь артисту в мережу. Телеведучий запостив у соціальні мережі знімок, що дуже схожий за атмосферою на нещодавнє фото Єфросиніної та сказав:

“Доросла дівчинко, а чи не ви казали, що чоловік обов’язково МАЄ більше заробляти? Чи хлопці не подивляться шоу й не почнуть комплексувати через те, що якщо мало заробляють, то їх жінка буде цьому докоряти й обговорювати? (як у вашому випадку — на всю країну)
Ніхто ж нікому нічого не зобов’язаний?”

Поділитися