“А хлопці у ЗСУ”: Сергій Бабкін заспівав у США пісню про солдата і нарвався на хейт за свої слова

Сучасна музика завжди відображала настрої та відчуття суспільства, а співаки, виступали як голоси поколінь, виражаючи через свою творчість складні теми. У той час, як усі співають про важливе, Сергій Бабкін із своїм колегою Андрієм Запорожцем їздять із гастролями по США з веселими піснями.

Останнім часом увагу прикувала історія співака Сергія Бабкіна, який заспівав пісню про солдата під час виступу в США та потрапив у центр хейту через текст пісні.

Під час одного з виступів, Сергій Бабкін вирішив виконати пісню “Я солдат”. Усім відомі рядки із пісні здалися недоречними у такий час, бо на фронті наші захисники віддають життя за наше мирне небо. Олександр Еллерт, який також був на концерті, вирішив висловити свою думку у соціальних мережах після заходу:

“Я було почав підспівувати, але зупинився, бо який я солдат? Сергій Бабкін та Андрій “Sun” Запорожець на сцені теж ніякі не “I’m soldier”. Та 600 підпитих людей у центрі Hollywood співаючих “…и я знаю своё дело, моё дело – стрелять, чтобы пуля попала в тело врага…”. Це що за маячня?”

Його слова вразили багатьох глядачів, але також викликали обговорення в інтернеті. Але не так давно Сергій Бабкін виклав у мережу фото з м’якою іграшкою у літаку. Він підписав фото так:

“Маямі. Ми вже тут.
Сьогодні побачимось на нашому благодійному концерті!”

Звісно, аудиторія не втрималася та відреагувала на допис. Деякі коментатори писали:

“А хлопці у ЗСУ”

“Навіть Віталій Козловський служить в ЗСУ! А Бабкін шукає, де краще, не здивуюсь, якщо він, як Яма залишиться в Маямі.”

У своєму відповіді на хейт, Сергій Бабкін зазначив, що він добре обізнаний зі станом справ у Збройних Силах України, та наголосив, що працює разом із благодійним фондом, який надає підтримку українським солдатам. Він відзначив, що гроші, зібрані під час його концертів, відправляються саме цьому фонду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини