Рубрики: Новини

“Поставлю найгостріші запитання”: Аліна Доротюк анонсувала інтервʼю зі скандальним Юрієм Горбуновим

Після грошового скандалу з Юрієм Горбуновим ведуча Аліна Доротюк анонсувала розмову з актором, але прихильники не дуже зраділи такій новині.

Зараз навколо Юрія Горбунова не вщухає хвиля сильного негативу. Справа в тому, що компанія чоловіка виграла тендер від держави і отримала фінансування у розмірі 33 мільйонів гривень на зйомки комедійного серіалу під час повномасштабного вторгнення.

Сам Юрій Горбунов пояснив важливість зйомки комедійного серіалу тим, що ми повинні бути на інформаційному фронті не гірше, ніж наш суперник. Мовляв, в росії великі гроші йдуть на фінансування пропагандистських фільмів та серіалів, в той час як в Україні нічого не знімають. Після шаленої хвилі критики Юрій повідомив, що відмовився від коштів держави.

Аліна Доротюк, яка вже брала інтервʼю в Юрія Горбунова, анонсувала нову розмову з актором та телеведучим. Дівчина пообіцяла провести відверту розмову з чоловіком і запитати в нього все, що так цікавить прихильників.

“Вже цього тижня відбудеться запис інтервʼю з Юрієм Горбуновим. Випериджаючи ваше гнівне питання “А нахіба?!”, відповідаю: “Щоб почути відповіді на питання, які цікавлять особисто мене з перших вуст”. Аби бути максимально обʼєктивною, поставлю всі ваші найгостріші запитання” – написала Аліна в Мережі.

Аліна Доротюк анонсувала інтервʼю з Юрієм Горбуновим

Блогер Богдан Беспалов прокоментував анонс Аліни. Хлопець припускає, що на дівчину може политися чимала хвиля хейту, який продовжує виливатися на Горбунова і Аліна ризикує повторити ситуацію з інтервʼю з Олегом Винником.

“Я вважаю, що це інтервʼю на стільки ексклюзивне і водночас вибухонебезпечне. Це як історія з Олегом Винником. Ніби ексклюзив року, а закопала курочка і його, і себе”, – каже Беспалов.

Також Беспалов запропонував Аліні поставити Горбунову запитання від власного імені, але дівчина відмовилася, сказавши, що Богдан верзе повну нісенітницю. Прихильники у коментарях підтримали думку хлопця:

“Не потрібен нам Горбунов і його інтервʼю, як професіонал він вже давно пом*ер”.

Поділитися