Рубрики: Новини

З ким може зустрічатися Олександр Пономарьов і заради кого полишив Марію Яремчук: вся правда про особисте

Олександр Пономарьов — дуже загадкова фігура українського шоу-бізнесу. Зірковий чоловік нарешті натякнув, що більше він не проводить вечори на самоті.

Популярний співак Олександр Пономарьов давно не розповідає про своє особисте життя. За його плечима — два шлюби, які закінчилися гучними розлученнями. З Оленою Мозговою історія не закінчувалася аж до повномасштабного вторгнення і зірки не втомлювалися обмінюватися “люб’язностями” у мережі та згадувати про свої стосунки в інтерв’ю.

Олександр Пономарьов натякнув, що може мати новий роман

З другою обраницею також не вийшло прожити до срібного весілля. Попри те, що обидві кохані подарували по дитині, співак все одно пішов холостякувати.

Згодом мережею та у мас-медіа почали ширитися чутки, що начебто Пономарьов став зустрічатися із зовсім юною Марією Яремчук. Лише лінивий не написав про те, що зрілий виконавець “підчепив” собі молодюсіньку пасію. Олександр і сам підливав масла у вогонь, називаючи себе офіційним хлопцем дівчини. Проте, згодом сам же з “обраницею” розвіяв всі плітки. Він зазначив, що все це були жарти, а з пані Яремчук вони просто друзі.

Олександр Пономарьов натякнув, що може мати новий роман

Та, схоже, даму серця романтичному співакові нарешті вдалося знайти. Цього літа він розповідав, що амурні справи у його житті таки пішли угору. Втім, розповідати, а тим паче показувати нову кохану він не бажає. Називає себе людиною забобонною та зазначив, що боїться наврочити самому собі. Саме тому новий роман — велика загадка.

Нагадаємо, що діти Олександра Пономарьова проживають окремо від нього. Старша дочка зірки вже давно, ще до повномасштабного вторгнення виїхала за кордон. З сином попри все артист активно спілкується, раніше чимало з ним подорожував та намагався дарувати максимум батьківської любові.

Поділитися