Рубрики: Новини

Наталія Могилевська вагітна? У колишньої Влада Ями помітили чималий круглий живіт: “Ох і рознесло”

Неповторна співачка Наталія Могилевська порадувала прихильників новим виходом у світ. Зірка показала, як змінилася її фігура. Дізнайтеся всі подробиці.

Співачку Наталію Могилевську часто підозрювали у вагітності всі роки її кар’єри. Це й не дивно, адже така яскрава зірка була не раз заміжньою та часто говорила про материнство. Бувши навіть у вельми свідомому віці вона також висловлювалася стосовно того, що може стати мамою.

Нещодавно артистку побачили на Київщині та зафільмували, як змінилася співачка. У телеграм-каналах відзначили, що селебріті значно роздобріла, збільшившись у талії.

“Ох і рознесло…”, — з великою долею злорадства пишуть у мережі.

Наталію Могилевську побачили з вагітним животом

Сама ж Наталія не коментує свої зміни у фігурі.

Чи була колись Наталія Могилевська вагітною?

Співачка була двічі заміжньою і перші серйозні стосунки у неї тривали близько року. З обранцем на ім’я Дмитро Чалий вона розлучилася дуже швидко. Згодом зустріла кохання знову. Ним став бізнесмен Єгор Долінін. У чоловіка були вже діти від першого шлюбу і артистка прийняла падчерок, як рідних. Вона ділилася навіть дизайнерськими речами з ними, а одну з дочок обранця навіть знімала у своєму кліпі.

Наталія Могилевська і Єгор Долінін

Завагітніти не вдалося і тоді, але знаменитість не впадала у відчай, адже для падчерок стала неначе рідна. Втім, із самим коханими довго бути не змогла. За п’ять років пара розлучилася, а милий Наталії згодом знову одружився.

Нагадаємо, що роками раніше Могилевська пригрозила судом Олександру Ягольнику через якого почала ширитися мережею інформація про те, що начебто виконавиця колись була вагітною, але народжувати не схотіла. Згодом продюсер видалив все у Фейсбуці, що провокувало чутки про зірку.

Поділитися