“Просив маму туди не приїжджати”: артист Олег Скрипка розповів про своє російське коріння

Олег Скрипка ніколи не приховував від прихильників свого російського коріння, однак чоловік вирішив розповісти, як проходило його дитинство в гостях у родичів.

В Олега Скрипки було не таке типове дитинство, як у більшості українців. Маленький Олег жив на дві країни, які колись здавалися нерозлучними братами, друзями та родичами. В ті часи чоловік не помічав, на скільки сильно українці відрізняються від росіян, але з часом йому стало все зрозуміло.

Олег вирішив розповісти певні подробиці зі свого дитинства. Його мама народилася і жила в росії, тому вони з родиною частенько навідувалися в гості до її родичів. Батьки тата Олега Скрипки були українцями і проживали у звичайному українському селі, куди маленький майбутній артист також часто навідувався в гості.

Олег Скрипка розповів про дитинство в росії
Олег Скрипка розповів про дитинство в росії

Хоч Скрипка був зовсім маленький, але його спогади дозволяють йому провести паралель між родичами з росії та України і зробити власні висновки, якими він залюбки поділився зі своїми прихильниками. Головна відмінність українського села від російського – це виховання. В Україні діти з великою повагою ставляться до своїх батьків і звертаються до них на “ви”.

Кожна українська хата завжди була доглянута, з красивим та гарним садочком, городом та охайним ремонтом всередині будинку. Не всі мали можливість багато жити, але в кожній українській хаті завжди було чисто. Співак пригадує, що обожнював бабусину їжу, яку вона готувала під час кожного візиту свого онука, але Олег не може сказати того ж про дозвілля в російському селі.

Батьки Олега Скрипки
Батьки Олега Скрипки

Дідусь в росії мав дуже недоглянуте подвірʼя, брудний дім і постійну сирість, яка не подобалася Олегові. Хлопець помітив, що там з ранніх літ починають прикладатися до чарки, рано дорослішають у негативний бік і зневажливо ставляться до дорослих. Через це Скрипка попросив маму не возити його до росії.

“Я пішов і попросив маму більше туди не приїжджати”, – каже артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини