Рубрики: Новини

Алла Мазур нарешті розповіла про тата свого сина, з яким має розбіжності у поглядах: хто цей таємний чоловік

Ведуча Алла Мазур намагається зберігати у таємниці своє особисте життя. Проте, навіть їй не вдалося зовсім змовчати про всі свої секрети, а головне про чоловіка.

Алла Мазур вже багато років не розповідає про головне: з ким змогла створити сім’ю та від кого народила свого єдиного сина Артема. Зірка принципово вирішила не виказувати обранця і причина дуже проста: ведучу обурювало, що як тільки медіа дізналися про її вагітність, почали приписувати їй купу різних чуток. Саме тому знаменитість вирішила, що говорити про кохання і тата дитини буде зайвим.

Про загадкового чоловіка висловлювалася категорично: персона непублічна, але не політик та не олігарх. Мовляв, про маля турбується, а більше й нічого не треба.

Алла Мазур розповіла, у яких поглядах не зійшлася з батьком свого сина

Втім, після однієї радісної події не змогла змовчати. Як похрестила синочка, вирішила поділитися спогадами. За словами селебріті ім’я майбутнього малюка вона знала одразу, як зробили УЗД. Артемом хотіла назвати карапуза ще коли тільки носила його під серцем. Але тут сталася сімейна суперечка, адже побожна бабуся майбутнього хлопчика переживала, що у католицьких святцях немає такого імені. Це дуже турбувало немолоду жінку.

Відрізняється від Алли релігійними поглядами і її чоловік, від якого народила Мазур. Виявляється, він — православний, а дикторка — католицького віросповідання. Проте, компроміс таки було знайдено! Малюк став носити після хрещення дуже нестандартна подвійне ім’я Артем-Антоній.

Алла Мазур розповіла, у яких поглядах не зійшлася з батьком свого сина

Цікаво, що хрещеними дитини стали близька подруга його відомої неньки та її рідний брат Олександр. Ну, а поради попервах знаменитості з приводу догляду та виховання давала сама Марічка Падалко, яка є мамою двох донечок і синочка, яких народила Єгору Соболєву.

Поділитися