Рубрики: Новини

“Кінець нашої історії”: Репяхова розповіла, як розійшлася з Віктором Павліком і як на це вплинула Кароль

Відома блогерка Катя Репяхова зробила відверту заяву у своєму Інстаграмі, розкривши публіці про розрив стосунків з Віктором Павліком. Дізнайтеся, коли пара вирішила піти кожен своєю дорогою.

Подружжя Віктора Павліка і Каті Репяхової завжди всіх вражало. Свої серця знаменитості об’єднали у 2020-му році.

Пара встигла пройти через багато разом, зокрема, раділи разом народженню їхнього спільного сина, переживали розлуку під час повномасштабного вторгення. Вони обоє активно ділились фотографіями зі своєї родини в соціальних мережах, демонструючи всім свою дружню та кохану атмосферу у сім’ї. Проте, коли всім здається, що у цій родині все ідеально — це не зовсім так.

Дружина Віктора Павліка зізналася, як розбіглася зі співаком

Виявляється хмари згустилися кілька років тому, коли ще не було навіть спільної дитини. Блогерка розповіла, що колись розходилася з обранцем, але її жіноча інтуїція підказувала, що все буде добре. Знаменитість пише:

“А ще ми розходилися з ВП, коли я була в Черкасах на концерті Тіни Кароль. Слухала пісню “Выше облаков” і думала, що це про нас, і що це дійсно не кінець нашої історії, сильно плакала. Весь концерт”

Катя Репяхова розповіла про свої стосунки з Віктором Павліком

Це розлучення і дійсно могло би стало неочікуваним поворотом для багатьох прихильників Каті Репяхової та Віктора Павліка, які бажають обом артистам бути у щасті та гармонії у своїй долі. Неочікуваним, адже співак завжди говорив, що попри вік і статус, знайшов справжнє кохання. Його четверта дружина стала другою половинкою.

Обраниця зірки також щаслива у цих стосунках, і те, що вона подарувала свого первістка музиканту — чималий показник щирості своїх почуттів.

Змінили думку про селебріті навіть і їхні хейтери. Якщо раніше у Репяхової у коментарях часто з’являлися вельми образливі фрази про нерівний шлюб чи то про те, що заради Каті Віктор полишив третю дружину, то нині все більше і більше компліментів в адресу родини.

Поділитися