Рубрики: Новини

“Зараз – новий стан”: Влад Яма чесно розповів, як життя за кордоном після 24 лютого змінило його особистість

Після початку повномасштабної війни в Україні Влад Яма опинився за межами рідної країни. Тепер хореограф заговори про зміни, які пережив після 24 лютого минулого року

Відомий український хореограф Влад Яма у перший день повномасштабного вторгнення разом із сином і дружиною виїхав за межі країни. Знаменитість переїхав жити до США, де й до сьогодні залишається зі своєю родиною. Через таке рішення хореограф постійно опиняється в епіцентрі скандалів, а публіка його активно критикує.

Втім, навіть попри такий шквал хейту знаменитість продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно Влад Яма опублікував архівну фотографію, зроблену за місяць до початку великої війни. Тоді хореограф разом із сім’єю був на відпочинку у Мексиці. Фотографія була зроблена на початку січня 2022 року.

Влад Яма показав архівну фотографію, яку зробив у Мексиці ще до початку повномасштабної війни

В описі до нової публікації відомий український хореограф зізнався, що, лише гортаючи галерею у своєму смартфоні, він вкотре осягнув, наскільки сильно змінився він та його оточення за останні півтора року. За спостереженнями Влада Ями, змінилось буквально все – і настрій, і плани на майбутнє, і думки, і навіть погляд.

Втім, додав знаменитість, він вірить у найкраще та не втрачає надії, що добро переможе та зовсім скоро все стане на свої місця.

“Вкотре переконався, наскільки все змінилося із 24.02.22. І це не про геолокацію. Настрій, енергія, спілкування, плани, усмішка, погляд… Але вірю, що добро переможе, інакше… А зараз – новий стан, плани і думки”, – пояснив свої думки шанувальникам Влад Яма.

Влад Яма висловився про минуле та майбутнє, а також розповів про зміни

У коментарях до нового допису відомого українського хореографа його підписники припустили, що таким чином Влад Яма намагається виправдати себе за те, що покинув Україну у найважчі часи. Крім того, в зірки поцікавились, чи не планує він повернутись додому.

Поділитися