Рубрики: Новини

Тімур Мірошниченко показав, як вкладається спати його прийомний син: звичка залишилася з дитбудинку

Відомий ведучий Тимур Мірошніченко разом з дружиною взяв сина з дитячого будинку. Шоумен показав, з якими складнощами стикається у вихованні малюка, який майже все своє життя не відчував маминої з татом турботи.

Сьогодні тисячі маленьких українців лишилися батьківської турботи та опіки. Втім, як-то кажуть, чужих дітей не буває і ведучий Тимур Мірошніченко своїм прикладом це доводить.

Зірковий чоловік цього року разом з обраницею взяв мудре та мужнє рішення, забравши маля. За словами знаменитості, його рідні діти були раді цьому і дуже чекали свого братика.

Інна та Тімур Мірошниченко нещодавно стали батьками прийомного сина

Втім, ростити карапуза, який багато років свого життя не бачив батьківської турботи — задача не з простих. За словами шоумена складнощі трапляються навіть на етапі того, як маля вкладається спати.

Виявляється, перед тим, як відправитися у країну сновидінь, Марсель, так звати сина Тимура, починає битися головою об подушку. Мама з татом із розумінням ставляться до цього, адже розуміють вплив виховного закладу на психіку та поведінку дитя. Його не сварять за це, не підвищують голос, а намагаються створити безпечний простір для цього неординарного ритуалу, аби крихітка себе випадково не забив.

Тімур Мірошниченко показав, як вкладається спати його прийомний син

Мірошніченко з дружиною готові поступово змінювати цю поведінку та намагаються вже полегшити своєму синові відхід до сну. Включають йому білий шум для малюків, лагідно гладять, аби він відчув, що у безпеці. Зірковий чоловік говорить, що від побаченого у нього просто стискається серце, але він готовий йти далі.

До речі, його знаменита колега Даша Астаф’єва також висловлювалася стосовно всиновлення. Попри те, що майже у 40 років вона так і не стала мамою, селебріті поки не готова до всиновлення. За її словами у цьому дуже багато нюансів і складнощів, до яких вона все ще не готова.

Нагадаємо, що про те, щоб вдочерити дитину говорили Юрій Горбунов, Катя Осадча і Тіна Кароль. Втім, подружжя ведучих вже зазначало, що поки це для них буде нездійсненно, а поп-діва тримає задум у секреті.

Поділитися