Рубрики: Новини

Ірина Білик вийшла заміж за Дмитра Коляденка: у таємниці від усіх пообіцяли кохати одне одного до скону

Відома українська співачка Ірина Білик показала ніжні кадри у компанії свого колишнього Дмитра Коляденка. Зірка назвала його своїм чоловіком, чим наштовхнула на чутки про таємне одруження

Ірина Білик, відома українська співачка, крім цікавої творчості, має неймовірно насичене особисте життя. Свого часу знаменитість перебувала у стосунках з хореографом і шоуменом Дмитром Коляденком. Публіка запевняла, що чоловік був єдиним обранцем Білик, який кохав її по-справжньому. Втім, бути разом до скону зірковій парі не судилось, адже врешті вони розійшлись.

Втім, останнім часом у мережі побільшало чуток про те, що зіркова пара могла возз’єднатись. Причиною цим чуткам натяки від самих Білик і Коляденка. Артисти доволі часто з’являються разом на публіці та постійно демонструють ідилію взаємин. Тепер співачка і взагалі назвала шоумена своїм чоловіком і показала доволі сімейний спосіб проведення часу.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко останніми місяцями проводять разом дуже багато часу

На своїй Інстаграм-сторінці Ірина Білик опублікувала кадри з місцевого суші-бару, куди вирушила разом із Дмитром Коляденком. Знаменитість продемонструвала, як чоловік над нею знущається – спершу пропонує поласувати смачним шматочком суші, а потім забирає його та з’їдає сам. Пізніше шоумен все-таки нагодував свою кохану, втім Білик довелось з’їсти лимон.

В описі до нової публікації на своїй Інстаграм-сторінці відома українська співачка прямим текстом натякнула, що перебуває у стосунках із Дмитром Коляденком. Ба більше, знаменитість змусила шанувальників замислитись, чи не вийшла таємно заміж за свого коханого чоловіка. Річ у тім, що артистка підписала кадри з суші-бару такими словами: “Якщо дружина на дієті, чоловік повинен тримати дієту разом з нею?”.

Шанувальники давно підозрювали, що Ірина Білик та Дмитро Коляденко могли зійтись та почати стосунки

Варто зазначити, що у багатьох шанувальників вже немає сумнівів, що Ірина Білик зійшлась зі своїм коханим. Ба більше, тепер фанати впевнені, що зірка навіть вийшла за нього заміж.

Поділитися