Рубрики: Новини

Зірковий бебі-бум: хто окрім Наталії Могилевської, Даші Астаф’євої і Наді Дорофєєвої може скоро стати мамою

Наталія Могилевська, Даша Астаф'єва, Надя Дорофєєва, Тіна Кароль та Настя Каменських активно висловлюються про материнство. Чи збудуться мрії цих популярних артисток привести у світ діток?

Світ шоу-бізнесу і його фанати залишаються у напруженому очікуванні, спостерігаючи за п’ятьма відомими українськими співачками, які мріють стати мамами. Наталія Могилевська, Даша Астаф’єва, Надя Дорофєєва, Тіна Кароль та Настя Каменських — завжди у центрі обговорення у соціальних мережах. Не вистачить пальців руки, аби підрахувати, скільки разів підозрювали їх всіх у вагітності.

Дружина Потапа навіть сама жартувала про те, що варто лише їй ситно пообідати, так одразу прихильники бачать округлий живіт. Проте, носити дитя під серцем вона давно дуже хоче сама. Не раз зірка казала, що їй байдуже: буде у неї синок чи донечка — вона щиро буде кохати свою крихітку.

Настя Каменських розбурхала чутки про свою вагітність

Наталія Могилевська, якій 48-м років, нещодавно висловилася про те, що вже серйозно обдумала те, щоб стати мамою. Вона буквально молиться за те, щоб Небеса подарували їй малюка.

Не проти завагітніти і Даша Астаф’єва, якій 38-м. Втім, на заваді стають проблеми зі здоров’ям. Всі свої негаразди з цього приводу зірка не хоче розкривати, але говорить про те, що біди із самопочуттям у неї від нервів. Медики їй радять перепочити, але наразі такої можливості немає.

Даша Астаф’єва розповіла, чому не може завагітніти

У ряди вагітних тепер “записали” і Надю Дорофєєву, яка після бурхливого роману з Михайлом Кацуріним швидко вийшла за нього заміж. Ніякі доводи про почуття та кохання на фанатів не діють, адже всі визначили давно, що так швидко весілля можна зіграти лише через появу дитя.

Надя Дорофєєва розповіла про вагітність

Цікаво, що не проти стати мамою і Тіна Кароль, яка виховує сама сина. Зірка навіть припускає, що може вдочерити дівчинку.

Поділитися