Рубрики: Новини

Камалія показала, як виглядала у молодості після весілля з Захуром: українська лялька-Барбі, тільки фігуриста

Співачка Камалія здивувала своїх шанувальників вражаючим відео часів своєї молодості, яку вона опублікувала в Інстаграмі. Зірка виглядає, як справжня українська лялька Барбі.

Українська співачка Камалія приголомшила своїх шанувальників несподіваним відеороликом, де вона показала свій вигляд у молодості після весілля з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром. На цьому архівному відео Камалія виглядає як справжня українська лялька Барбі, тільки зі ще більш виразною фігурою.

Камалія показала архівні кадри часів молодості

У ролику де співачка демонструє свою неймовірну грацію та енергію, вона танцює в червоній мініспідниці разом з італійським співаком Тото Кутуньо, який виконує його хіти. Весела атмосфера та неперевершений стиль Камалії в цьому відео не залишилися байдужими жодного глядача.

Підписники співачки залишили безліч коментарів, захоплюючись її зовнішнім виглядом та енергією, які вона випромінює навіть у молодості. Відеоролик став віртуально подорожжю в минуле та доказом того, що Камалія завжди була і залишається справжньою зіркою української сцени.

Проте, публікація артистки викликала також сумні почуття, адже вона була присвячена померлому італійському виконавцеві, серце якого зупинилося вчора, 22 серпня. Дружина Мохаммада Захура поділилася щемливим спогадом про те, як мала честь виступати на одній сцені з маестро.

“Я виросла, слухаючи мелодії, створені маестро Тото Кутуньо, виконані такими артистами, як Джо Дассен і Челентано. У 2007 році я мала неймовірну честь заспівати разом з ним його прекрасну пісню “Soli”

Нагадаємо, що Камалія розповіла, що ще мала можливість перетнутися з Тото у 2017-му, за лаштунками. Зірковий чоловік її запам’ятав, що дуже вразило молоду виконавицю.

Поділитися