Рубрики: Новини

Камалія у шикарній жовто-блакитній сукні зворушливо привітала з Днем незалежності: “Вірю в щасливу Україну”

Співачка Камалія опублікувала зворушливе привітання з Днем незалежності у неймовірній сукні. Зірка символічно стала перед монументом Батьківщини-мати у Києві.

Співачка Камалія долучилася до Дня незалежності, оприлюднивши привітання у неймовірній жовто-блакитній сукні, що символізує національні кольори України. Своїми щирими словами зачарувала всіх прихильників своєї музики.

Співачка взяла слово перед камерами на фоні символу монумента Батьківщини-мати, що розташований у самому серці Києва. І це було не просто привітанням з великим святом, це було піднесенням духу, виразом патріотизму та любові до своєї країни. Відео дружини Захура стало ще більш вражаючим завдяки нещодавнім змінам на монументі. Замість радянського герба тепер блищить тризуб — символ української незалежності та сили. Такі зміни стали втіленням духу українського народу, який завжди боровся та боротиметься за свою незалежність.

Камалія в розкішній сукні привітала українців з Днем незалежності

Камалія не тільки привітала всіх з Днем незалежності, а й надала цьому святковому дню особливий сенс і глибину. Нагадала зірка все про важливість та цінність незалежності сказавши:

“Вірю в кожного українця, вірю в ЗСУ”, — промовила артистка, а в Інстаграмі написала: “З Днем Незалежності! Вірю в щасливу, вільну Україну”

У коментарях — аншлаг. Підписників до глибини душі торкнуло відео співачки і вони їй написали:

  • “Вітання, Камаліє, вам і вашій родині. Дякую що допомагаєте і що любите Україну”
  • “Щиро вітаю з Днем Незалежності!!! Перемоги нам!!!”
  • “Сонечко наше, твою родину і мій український народ також вітаю з днем незалежності!!!”

До речі, чоловік селебріті Мохаммад Захур також всім серцем полюбив Україну. Ходять чутки, що він став одним з впливових представників Пакистану, хто допоміг нашій державі отримати допомогу від своєї Батьківщини.

Поділитися