Рубрики: Новини

“Любити рідне”: кума Дзідзьо Ольга Цибульська заспівала народну пісню у компанії ветеринара і айтішниці

Любов до рідної землі та своїх коренів – це найцінніше надбання, яке понесли через покоління. А от Ольга Цибульська зізналася, що є прихильницею українських народних пісень.

Відома українська акторка та телеведуча Ольга Цибульська нещодавно змогла втілити свою мрію у життя, коли разом із представниками різних професій вони спільно виконали українську народну пісню. Серед учасників спільного музичного виступу були ветеринар та айтішниця. Ця несподівана і прекрасна зустріч професій підкреслила, що навіть різні сфери діяльності можуть об’єднати спільні цінності та глибокі корені.

Ольга зазначила про любов до народного. Те, що вона живе в нашій крові, говорить з нашими серцями, і зливається з нами, незалежно від нашої професії чи занять. І коли ця любов виявляється через мелодію народної пісні, вона стає справжньою магією, яка здатна об’єднати навіть тих, хто здається зовсім різним.

Ольга Цибульська підкреслила, що народна пісня має універсальну силу, яка спільно здатна відкривати душу, виганяти демонів, спілкуватися з корінням та надавати силу. Співання разом стає своєрідним відкриттям, подорожжю у світ своїх предків, і даром, який триває від покоління до покоління.

У своєму зверненні Ольга Цибульська також висловила подяку гурту за їхню любов до народної пісні та здатність перетворювати цю вічну спадщину через молодість. Спільна музична ініціатива стала не лише проявом таланту, а й знаком того, як важливо підтримувати та передавати традиції у сучасному світі.

Ольга Цибульська також зазначила, що пісня “Ой гиля-гиля, гусоньки, на став”, вони виконали у місті Красилів, Хмельницької області.

Ця музична історія є своєрідним підтвердженням того, як народна пісня може зберігати наші корені, об’єднувати людей незалежно від їхніх різних сфер діяльності та здатності розкривати справжню силу спільності.

Поділитися