Рубрики: Новини

Катя Репяхова знову роз’їхалася з Віктором Павліком, лишившись сама з дитиною: “Поїхав таточко”

Популярна блогерка Катя Репяхова знову лишилася глядіти маленького Михайлика сама без чоловіка. Чому Віктор Павлік раптово поїхав з курорту від дружини?

Популярна блогерка Катя Репяхова залишилася знову сама на руках з дитиною. Зірка мережі показала розчулене відео, де прощається зі своїм коханим Віктором Павліком. Знаменитість вирішив поїхати у Київ, поки його відома дружина лишилася на відпочинку з сином у Трускавці.

“Поїхав наш таточко працювати до Києва”, — написала з легкою журбою обраниця співака.

Катя Репяхова провела Віктора Павліка і залишилась на курорті сама

Попри те, що подружжю у силу різних обставин і дійсно доводилося часто жити нарізно, для обох відстань — це не просто. Показовим стала евакуація Катерини до Ізраїлю. Вона на початку повномасштабного вторгнення виїхала разом з мамою та сином до своїх рідних на схід. Приймали дівчину з малюком, як дорогих гостей. І хоча вони завжди були оточені увагою та турботою, все одно у родичів затриматися не змогли. Як тільки небезпека відступила від Київщини, мила Віктора майже одразу доклала максимум зусиль для того, щоб повернутися додому.

Катя Репяхова провела Віктора Павліка і залишилась на курорті сама

Сам же пан Павлік також не приховує, що його четверта дружина стала для нього справжньою половинкою. Попри те, що злі язики розпускали чимало пліток, все одно це не стало на заваді закоханим серцям. Співак буквально почав нове життя поруч з обраницею, адже до того мав проблеми з міцними напоями. Проте, разом з Репяховою він неначе ожив та перегорнув сторінку з усіма своїми демонами.

Нагадаємо, що Віктор Павлік і Катя Репяхова одружилися у 2020-му році. Зірки так і не зіграли пишної весільної церемонії, адже спершу на заваді стала смерть третього сина зірка, а далі народився Михайлик, а майже через рік настала повномасштабна війна.

Поділитися