Рубрики: Новини

Нерозлучні: Сергій Жадан показав, як відсвяткував свій 49-ий день народження в компанії Христини Соловій

Відомий український письменник і музикант Сергій Жадан на тлі чуток про роман із Христиною Соловій запросив її на святкування свого дня народження

Сергій Жадан, відомий український письменник і музикант, нещодавно відзначив свій день народження. Знаменитість вирішив влаштувати у важливий для себе день прем’єру свого артбуку “Птах”. Так, на творчому вечорі були присутні відомі українські зірки, а також чимало шанувальників Жадана. Крім того, у важливий день артиста прийшла підтримати й Христина Соловій, з якою йому приписують роман.

Ведучим заходу, присвяченого прем’єрі нового артбуку, став Ахтем Сеітаблаєв. Крім того, на творчому вечорі були присутні фронтмен гурту “Океан Ельзи”, джаз-виконавець Марк Токар, рок-н-рол гурт “Брати Гадюкіни” та багато інших відомих українських виконавців. Так, наприклад, фронтвумен гурту “Крихітка” Саша Кольцова заспівала пісню “Колискова”, а Святослав Вакарчук заспівав пісню “Країна дітей”, написану на вірші свого колеги Жадана.

До слова, фронтмен гурту “Океан Ельзи” на творчому вечорі пригадав, як винуватець свята врятував йому життя у Харкові. Там знаменитості навідались до територіальної 127-ї бригади, а біля Святослава Вакарчука лежала нерозірвана міна. Сергій Жадан звернув на це увагу та убезпечив свого колеги та всіх, хто знаходився поруч.

Сергій Жадан і Христина Соловій на вечорі, присвяченому прем’єрі нового артбуку – фото Юрія Вереса

Варто нагадати, що відомого українського музиканта Сергія Жадана та його колегу Христину Соловій почали підозрювати у романі після того, як зіркову пару заскочили на побаченні в одному з парків Києва. Знаменитості прогулювались під ручку, але не хотіли афішувати свого зв’язку. Після цього випадку Соловій і Жадан відмовлялись відповідати на запитання журналістів про те, чи зустрічаються вони.

Відома українська співачка попросила залишити своє особисте життя собі, а її колега Сергій Жадан зазначив, що проблема популярності полягає в тому, що знаменитостям часто не залишається приватності.

Поділитися