Рубрики: Новини

Лобода і Потап заблокували Астаф’єву у соцмережі: зірка пояснила, чому так сталось і що не сподобалось колегам

Відома українська співачка та блогерка Даша Астаф'єва розповіла, чому в соціальній мережі Інстаграм її заблокували Олексій Потапенко та Світлана Лобода

Даша Астаф’єва, відома українська блогерка, співачка та волонтерка, часто висловлюється про своїх зіркових колег. Знаменитість, не підбираючи ласкавих слів, говорить все що думає про артистів, які під час повномасштабної війни в Україні показали себе не з найкращого боку. Так, у новому інтерв’ю для шоу “Неймовірна правда про зірок” артистка розповіла про те, що її заблокували у соціальній мережі Інстаграм її колеги.

Знаменитість ніколи не соромилась чесно та різко коментувати вчинки представників українського шоубізнесу. У нещодавньому інтерв’ю Даша Астаф’єва зізналась, що негативно ставиться до Світлани Лободи, яка, на її думку, “насильно лізе пхнеться виступати”. Втім, додала артистка, зірку, яка раніше працювала та жила в росії, не хоче бачити та сприймати ніхто.

Даша Астаф’єва розповіла про те, чому в соціальній мережі Інстаграм її заблокували колеги

У процесі розмови журналісти пригадали, що Даша Астаф’єва раніше різко висловлювалась і про свого колегу Олексія Потапенка. У знаменитості поцікавились, чи було за останні півтора року таке, що її додавали у чорний список в Інтернеті її знайомі. Артистка зазначила, що Світлана Лобода та Потап якраз і заблокували її в Інстаграмі.

“Не погрожували. Нещодавно мені написала продюсерка, і попросила не говорити про артистів”, – пояснила у новому інтерв’ю відома українська блогерка та громадська діячка.

Олексій Потапенко та Світлана Лобода заблокували Астаф’єву у соцмережі Інстаграм

Нагадаємо, що Потапу знаменитість раніше порадила навчитись визнавати свої помилки. Даша Астаф’єва зазначила, що у випадку зі скандальною піснею артиста про волонтерів, він міг просто видалити композицію з усіх майданчиків і визнати свою неправоту. Натомість знаменитість продовжив мовчати.

Поділитися