Видерлася на стіл та заспівала “Ой у лузі”: скандальна співачка Даша Астаф’єва вразила Дантеса і Дурнєва

Відома українська співачка Даша Астаф'єва вміє здивувати публіку своїми витівками. Цього разу зірка вилізла на стіл і заспівала пісню "Ой у лузі червона калина".

Українська скандальна співачка Даша Астаф’єва запам’яталася публіці своїми гучними витівками. Зараз прихильники зазначають, що дівчина стала значно спокійнішою, але любов до епатажу та кумедних ситуацій завжди з нею. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що зірка утнула цього разу.

Володимир Дантес і Олексій Дурнєв ведуть своє власне шоу “Пожежа”, куди частенько запрошують різних зіркових гостей. Цього разу гостею шоу стала їхня подружка Даша Астаф’єва. Зірки багато спілкувалися одне з одним і відповідали на питання з родзинкою від прихильників. Крім цього, Даша не втратила можливості показати свої вокальні здібності на сцені під час виступу.

Даша Астаф'єва влаштувала співи на столі під час запису шоу з Дурнєвим і Дантесом
Даша Астаф’єва влаштувала співи на столі під час запису шоу з Дурнєвим і Дантесом

В процесі обговорення одного пікантного питання співачка залізла на стіл і почала співати “Ой у лузі червона калина”. Прихильники підтримали зірку оплесками та сміхом, бо Даша робила це дуже виразно, виставивши одну руку в бік і трішки присідала під час співу на стіл.

До слова, для зйомок у проєкті Даша обрала доволі сміливий образ. На ній була сукня чорного кольору з білими елементами, яку вона доповнила аксесуарами та яскравим макіяжем з червоними губами. Зачіску Астаф’єва також зробила непросту: вона запліла високий пишний хвіст, який закріпила на своєму справжньому волоссі.

Даша Астаф'єва у сміливому образі виступила перед прихильниками
Даша Астаф’єва у сміливому образі виступила перед прихильниками

Крім жартівливого контенту на цій “Пожежі” трійка друзів провела благодійний аукціон для Збройних Сил України, а також поспілкувалися з прихильниками в залі. В коментарях під відео можна побачити цілу купу позитивних відгуків про проєкт і неймовірний тандем Астаф’євої з хлопцями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини