Рубрики: Новини

Життя у стилі “Тиха розкіш”: що Камалія отримала після розлучення з мільярдером Захуром, з яким жила у палаці

Камалія поступово розповідає про новий етап свого життя після розлучення з пакистанським мільярдером Захуром. Популярна співачка, яка раніше розповідала про своє розкішне життя в палаці, нині утримує деталі свого особистого життя подалі від фанатів.

Розлучення Камалія і багатія Мохаммада Захура стало гучною подією для всього українського шоу-бізнесу. Знаменитості повідомили про рішення розійтися у квітні цього року, але всі мости між собою палити не стали, адже в їхньому житті є дві дочки, які досі потребують уваги, як мами, так і тата.

Камалія і Мохаммад Захур розлучаються

Після розриву шлюбу співачка не приховує, що відбувається важлива перебудова у її житті. Зокрема вона стала більш закритішою до своїх прихильників. Якщо раніше її сторінка в Інстаграмі мала повно відео з подорожей та дозвілля з родиною, то нині вона начебто відмовилася ділитися деякими аспектами свого нового життя, включаючи місце проживання. Хоча раніше з’являлася інформація про те, що виконавиця разом з дочками повернулася до резиденції у Бучі.

Замість публічних появ та показу розкішних нарядів, Камалія зосередила свою увагу на нових етапах своєї кар’єри та особистого розвитку. Вона активно працює над музичними проєктами та виступами, зосереджуючись на своїй творчості як способі виразити свої почуття та переживання. Знаменитість поринула з головою у роботу та навіть випустила нову пісню, яку хотіла би бачити у популярному фільмі “Барбі”. Проте, її композицію не обрали.

Камалія показала свій будинок

Незважаючи на зміни в особистому житті, Камалія залишається незламною та визначною фігурою у світі шоу-бізнесу. Її приклад надихає багатьох шанувальників, які спостерігають за її перетворенням та новим етапом життя з великим інтересом, адже як лідерка думки вітає прихильників з національними святами та надихає своїм патріотизмом.

Поділитися