Віталій Козловський приїхав до Києва та поділився враженнями: “Тільки зараз усвідомлюю, що відбувається там”

Навіть бувши мобілізованим, Віталій Козловський продовжує співати на концертах

Заслужений артист України Віталій Козловський, який з червня поточного року служить у лавах ЗСУ, на декілька днів повернувся до своєї цивільної професії співака, щоб, зокрема, взяти участь в щорічному концерті до Дня Незалежності України “Національна легенда”.

«Ще буквально вчора я був на позиціях і жив у бліндажі, а ось стою на сцені… Це два протилежні світи, які зійшлися в протиріччі», – поділився співак з інстаграм-підписниками, додавши коментар до відео свого виступу на концерті «Національна легенда»

Нагадаємо, що під час цього концерту, який вперше відбувся у серпні 2021 р., Президент України Володимир Зеленський традиційне вручає державну нагороду “Національна легенда України”.

Цьогоріч почесною відзнакою Президента був нагороджений (посмертно) командир 1-го ОМБ “Вовки Да Вінчі” ЗСУ, Герой України, лейтенант Дмитро Коцюбайло (позивний “Да Вінчі”). Його нагороду на сцені отримала мати Героя – Оксана Іванівна.

Виступ Віталія Козловського з піснею легенди вже шоубізнесу та Героя України (посмертно) – Кузьми Скрябіна – «Мам» відбувся одразу після президентської промови та був присвячена усім матерям й, в першу чергу, тим, хто чекає сина з війни.

Шанувальники співака великою кількістю коментарів в Інстаграм відреагували на цей виступ Козловського, який, до речі, цього разу був одягнутий у військову форму:

Шанувальники співака відреагували на виступ

Шанувальники співака відреагували на виступ

“Вам дуже пасує ця пісня. Вона з ваших вуст ніби заново відродилась”
“Плачу, скільки ще треба тих сліз…де вони беруться?”
“Ви дуже круто виконали цю пісню. Взагалі не люблю, коли переспівують Скрябіна, але прям дуже ніжно і тендітно вийшло. Дякую”

Крім виступу на концерті у Києві, за словами співака, він мав день провести з благодійною метою у Рівному.

«Там буде виступ, з якого зможу придбати необхідне для передової. І потім – знову до своїх”, – зазначив у допису в соцмережі артист, а нині – солдат 4 бригади оперативного призначення Нацгвардії України «Рубіж» В.Козловський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини