Рубрики: Новини

Походи на води і санаторні концерти: дружина Віктора Павліка показала свої пенсіонерські будні з чоловіком

Молода дружина легендарного співака Віктора Павліка, якому виповнилося 57 років, не приховує своєї енергії навіть на відпустці! Як з'ясувалось з її Instagram-сторіс вона зараз у санаторії, де активно проводить відпочинок.

Катя Репяхова і Віктор Павлік знову на відпочинку. Популярне подружжя обрало для цього Трускавець.
Незважаючи на те, що пара могла б без будь-яких обмежень відправитися у будь-який куточок світу, молода дружина вирішила провести відпустку у санаторії разом із сином. Виявляється, вона віддає перевагу комплексному підходу до відпочинку, зосереджуючись на своєму здоров’ї та добробуті.

Зранку починається з ранкового походу на мінеральні води, а далі – активний відпочинок на свіжому повітрі. Прогулянки пішки прогулянки в середмісті санаторію допомагають підтримувати тонус та позитивний настрій. Також, знаменита блогерка показує, що прагне приймати мінеральну воду з місцевих джерел – це не тільки корисно, а й додає відпочинку певний шарм.

Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час у санаторії

Активний відпочинок не обмежується лише територією санаторію – наша героїня відвідує також місцеві концерти та заходи, на яких може насолоджуватися якісною музикою та атмосферою. Її відкритість до нових знайомств та подій вражає, адже навіть на відпочинку вона залишається в центрі подій.

Спільне життя з відомим артистом не заважає молодій дружині знаходити радість у дрібницях та насолоджуватися кожною миттю. Її приклад підтверджує, що вік – це тільки число, а ставлення до життя формує справжній дух молодості! Проте чимало хейтерів висміюють подружжя, додаючи кпин через нерівність шлюбу.

Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час у санаторії

Не раз зіркам закидали те, то Віктору вже давно пора на пенсію, а його дружина виглядає не як обраниця, а як його онучка. Втім, селебріті вже на це не звертають уваги.

Поділитися