Рубрики: Новини

Григорій Решетнік спустився до простих людей у метро та здивувався поїздці: “Розбігалися очі від побаченого”

Ведучий Григорій Решетнік ділиться враженнями від простої поїздки метрополітеном разом зі своїми дітьми. Чому знаменитості такого рівня взагалі довелося їхати "підземкою"?

Український ведучий та шоумен Григорій Решетнік вразив громадськість відвертістю та великодушністю, відділившись від свого звичного глянцевого іміджу та влаштувавши незабутню пригоду для своїх дітей та маленьких шанувальників. Останніми днями ведучий вирішив спуститися до простих людей і разом зі своїми синами вирушив у метро, щоб діти могли відчути атмосферу підземного громадського транспорту.

Григорій Решетнік показав, як катається на метро з синами

Відвідавши столичний метрополітен, Решетнік і його діти підкреслили важливість невеликих радощів та здатність простих речей дарувати справжнє щастя. Відео з екскурсії він поділився у своєму профілі в Інстаграмі, показавши, як його сини насолоджуються поїздкою метрополітеном, а один з його синів навіть пішов на пошуки футбольної зірки Олександра Зінченка серед плакатів, що були розміщенні у “підземці”.

“Сини були в захваті від імпровізованої пропозиції здійснити їхню мрію, приїхавши з “Хрещатика” на “Арсенальну” Дмитро шукав легендарного Олександра Зінченка, який грає за Лондонський Арсенал, а в Івана і Сашка розбігалися очі від побаченого”, — розповідає Решетнік, підкреслюючи, що важливість сімейних моментів та надання незабутніх вражень їм – це особлива радість.

Коротка, але велика за значущістю екскурсія ведучого та його дітей метрополітеном ще раз нагадує про те, що найцінніше – це спільний час, пригоди та щасливі моменти, які зберігаються в пам’яті набагато довше, ніж звичні подарунки чи розваги. Сам же шоумен зазначив, що полюбив метро ще у студентські роки, але вже, схоже, автомобіль йому став більш компофртним для пересування містом.

Поділитися