Катя Осадча показала підготовку “Голосу країни”, але вже без Горбунова: невже Юрія прибрали з проєкту?

Цьогорічний сезон "Голосу країни" вже обріс скандальними історіями. Здавалося, не так давно глядачі просили прибрати Юрія Горбунова з ведучих проєкту, а тепер Катя Осадча демонструє підготовку до зйомок без шоумена.

Ведуча Катя Осадча вразила своїх шанувальників, показавши процес у сторіз підготовки до зйомок проєкту “Голос країни”. Незважаючи на те, що протягом багатьох сезонів вона була нерозривним дуетом з Юрієм Горбуновим, цього разу на репетиціях Катя була сама.

Катя Осадча показала підготовку до зйомок Голосу країни без Горбунова

Чи правда, що Юрій Горбунов більше не буде ведучим “Голосу країни”?

Спільно з Горбуновим ведуча Катя Осадча завжди створювала неперевершений тандем, привносячи у програму гармонію та гостроту. Проте, останнім часом мережа активно обговорює проблеми з бюджетними коштами, які мали б піти на зйомки серіалу під егідою Юрія та виїздом Горбунова за кордон під час вторгнення.

Синопсис серіалу СМТ Інгулець

Варто зазначити, що ідею шоумена створити комедійний серіал не оцінили через синопсис, який здався багатьом дуже сумнівним, адже головний герой підозріло нагадував бізнесмена Олександра Поровознюка. Крім цього громадськість обурила та сума, яку було виділено на фільмування, а не без малого цілих 33 мільйони гривень, які принесли країні платники податків.

Варто тут же відзначити, що чоловік Осадчої записав відеозвернення, в якому публічно відмовився від допомоги держави у створенні телеепопеї, заявивши, що все буде зроблено своїми силами. Тільки ведучий розібрався з цією історією, як у мережі спливла інформація про його від’їзд за кордоном під час повномасштабного вторгнення.

Ці нові реалії родини ведучих може змусити глядачів подумати, що Катя Осадча обрала інший шлях для розвитку проєкту “Голос країни”. Ми залишаємось на зв’язку і будемо слідкувати за подальшими подіями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини