Донька Ольги Сумської Тоня Паперна, яка мовчить про Україну, отримала головну роль в російському фільмі

Тоня Паперна з початком повномасштабного вторгнення вирішила не повертатися до України і продовжила жити в росії разом з чоловіком та дітьми.

Ольга Сумська отримує чимало хейту у свій бік через доньку Тоню Паперну, яка продовжує жити в росії зі своїм чоловіком та дітьми. Відомо, що акторка підтримує звʼязок зі своєю донькою, але побачитися вони не можуть з певних причин.

Деякі зірки українського шоу-бізнесу не розуміють такої позиції Тоні Паперної. Ігор Кондратюк, до прикладу, запропонував Сумській відмовитися від своєї старшої доньки через небажання повертатися до рідної землі. Ольга на таку пропозицію відреагувала негативно і заявила, що вона не збирається відмовлятися від рідної доньки не дивлячись ні на що.

Тоня Паперна отримала роль в російському фільмі
Тоня Паперна отримала роль в російському фільмі

Тепер зʼявилася інформація про те, що Тоня Паперна отримала головну роль в російському фільмі, який показуватимуть на російському телебаченні. Проєкт, в якому зірка отримала роль дівчини на імʼя Дана, планується випускати в 4 серії. Згідно сюжету головна героїня працює в рекламній агенції і закохується в сина генерального директора агенції, в якій працює.

Сама Паперна з великим захватом розповідає про свою головну героїню. Їй дуже подобається, о вона отримала роль у такому проєкті та всіляко вихваляє зроблену нею та режисерами роботу.

“Моя Дана – це сильна дівчина, яка знає собі ціну. Вона вже повністю готова до сімейного життя і зустрівши Микиту розуміє, що він її ідеальний чоловік. Я впевнена, що вона зможе подолати будь-які труднощі на своєму шляху”, – розповідає Тоня Паперна.

Тоня Паперна отримала роль в російському фільмі
Тоня Паперна отримала роль в російському фільмі

Варто зазначити, що Тоня не розповідає на широкий загал про свою роль у російському кіно, а Ольга Сумська не поспішає коментувати цю новину. Поки її донька ходить червоними доріжками в росії, її мама намагається відбілити її репутацію, але виходить не дуже.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини