Кохана Олега Винника Таюне вперше за довгий час показалася у мережі: “Сумні очі, втомлений вигляд”

Дружина Олега Винника, Таїсія Сватко показалася у соціальних мережах після тривалої перерви. Де Таюне зараз, з ким проводить час та чому не виходила на зв'язок?

Співачка Таюне, дружина відомого українського співака Олега Винника, нещодавно вразила своїх прихильників своїм незвичним виглядом, з’явившись у соціальних мережах після довгої тривалої паузи.

Таюне довгий час, ще з початку війни в Україні, утримувалася від публічних появ та активності в соціальних мережах. Її фанати відчували брак спілкування та комунікації фотографій співачки. Однак останнім часом голова фан-клубу Олега Винника, Валерія Барон, опублікувала знімок Таїсією Сватко на своїй сторінці у Facebook.

На цьому фото Таюне представлена без фільтрів та макіяжу, а її волосся складено в тугий хвіст. Цей натуральний вигляд співачки вразив прихильників своєї природності та краси. Тільки фанати також помітили сумний погляд та втомлений вигляд співачки.

К
Куди зникла Таюне та як зараз виглядає: засмучений погляд 

Крім того, Валерія Барон поділилася зі світом інформацією про зустріч з Олегом Винником у Німеччині під час святкування Дня Незалежності України. Відзначено, що Таюне та Винник відзначали цей святковий день разом, і співак висловив слова вдячності своїм фанатам за їхню підтримку та вірність Фонду.

Зазначимо, що протягом багатьох років Олег Винник і Таюне тримали свої стосунки в суцільній таємниці від громадськості та ЗМІ. Нагадаємо, що лише у липні співак зізнався, що Таюне – дійсно його дружина, яку він кохає.

Ця незвичайна пара продовжує дивувати та залишати своїх шанувальників у захваті своєю музикою та особистим життям, що завжди здавалося загадковим і вразливим.

А ви як ставитеся до Олега Винника та його діяльності?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини