Рубрики: Новини

Скільки насправді дітей у Камалії та Мохаммада Захура: окрім Арабелли і Мірабелли було ще щонайменше двійко

Камалія та її чоловік Мохаммад Захур привели у світ чудових дівчаток Арабеллу та Мірабеллу. Та хіба лише ці діти є у родині бізнесмена? Дізнайтеся найцікавіше.

Відома співачка Камалія подарувала 10 років чудових діток своєму коханому обранцеві Захуру. Поява донечок стала справжнім дивом для їхніх батьків, адже артистка тривалий час не могла завагітніти. Заради того, щоб стати мамою вона пішла до лікарів і лише одному Богу відомо, скільки маніпуляцій та процедур довелося пережити цій відчайдушній жінці.

Та згодом стала відомо, що пара має не лише двох доньок, Арабеллу і Мірабеллу, але також сина і доньку Мохаммада від його першого шлюбу. Ці дорослі діти вже давно виросли і розлетілися по світу.

Камалія з сином Захура від першого шлюбу

Однак, події останніх місяців розкрили незвичайний поворот у цій історії. З початком великої війни, сім’я Захурів вирішила залишити свою домівку в Україні і вирушити до Великої Британії, де проживає донька Мохаммада від першого шлюбу. Цікаво, що за словами артистки, до повномасштабного вторгнення вона не бачила дівчину. А ось з сином Арманом знайома і жодного разу нічого поганого про молодого чоловіка не казала.

У своєму останньому інтерв’ю в програмі “Життя великих людей” Камалія розповіла про конфлікт із своєю пасербицею, яка виявила себе ображеною, коли вона висловлювала свою думку щодо росіян у контексті війни в Україні. Причина конфлікту виявилася в тому, що співачка пережила непросту евакуацію, бачила багато смертей і змушена була лишити свою оселю в окупованій Бучі, і ця реальність вплинула на дочку Мохаммада Захура. Незважаючи на те, що вона сама не підтримує війну, їй було прикро, що її мачуха висловлювалася різко та негативно про мешканців рф. Чому так? Бо мама дочки чоловіка Камалії — з тих країв.

Поділитися