Рубрики: Новини

Закордонна освіта не по зубах? Дмитро Монатік забрав синів з британської школи та повернув в український клас

Відомий співак Дмитро Монатік розповів, чому повернув своїх дітей навчатися в Україну. Артист має дуже вагомі аргументи, щоб навчати своїх синів на Батьківщині.

Відомий український музикант Монатік прийняв важливе рішення щодо освіти своїх двох синів. Минулого року діти артиста навчалися у Британії, але цього року вони відправилися до української школи.

Дмитро Монатік повернув своїх дітей до української школи

Чому Дмитро Монатік вирішив повернути своїх дітей до України?

2022-й рік. Чимало родин беруть рішення терміново вивозити своїх дітлахів за кордон. Для когось це здавалося тимчасовим виходом із ситуації, але згодом всі зрозумілі, що росія так просто не складе зброю. Артист опинився серед тих батьків, які вирішили, що малюки лишаться у безпечному місці та будуть навчатися там, де немає повітряних тривог, обстрілів і блекаутів. Та зараз селебріті кардинально змінили думку.

Дмитро Монатік повернув своїх дітей до української школи

Монатік та його дружина прийшли до висновку, що сім’я повинна бути разом, незважаючи на будь-які труднощі. Вони розуміють важливість родинних зв’язків та розвитку с синів під їхнім пильним поглядом. Тож вони вирішили забезпечити наступникам найкращу освіту в Україні, яку тільки можуть дати. Звісно, знаменитості розуміють всі ризики, але готові убезпечити своїх хлопчиків.

Ця рішуча зміна в освітньому маршруті стала справжньою мрією Дмитра та його дружини. Вони вірять у якісне навчання в Україні та гордяться можливістю навчати своїх синів в рідній країні. Це рішення вже викликало широкий резонанс серед фанів та громадськості.

Артист же зазначає, що він не засуджує інших батьків, які вирішили все ж таки ще лишитися разом з наступниками. Співак наголошує, що він поважає і розуміє рішення інших, але сам з дружиною вирішив бути в Україні.

Поділитися