Липові благодійники: українські зірки, які працюють з росіянами за кордоном – Остапчук, Савлєпов та Бабкін

Деякі українські артисти вже неодноразово були помічені на співпраці з росіянами. Зірки прикриваються благодійністю для того, щоб мати можливість покинути територію України.

З початком повномасштабного вторгнення чоловікам заборонено покидати територію України, але артистам, які займаються благодійністю, випала можливість відвідувати інші країни для збору коштів на своїх концертах та заходах на потреби української армії. Однак, не всі артисти бережуть свою репутацію і незважають на совість, тому продовжують працювати з росіянами, прикриваючи себе благодійністю.

Володимир Остапчук

Чоловіка вже тривалий час хочуть “скасувати” в медіа-просторі. Постійні скандали з розлученнями, висловлювання про жінок, а тепер поїздки за кордон у власних цілях стали приводом для постійних обговорень ведучого. Чоловік опинився в центрі скандалу на початку літа, коли 15 червня відвідав вечірку, на якій були присутні росіяни.

Володимира Остапчука спіймали на виступі в росіян
Володимира Остапчука спіймали на виступі в росіян

На відео, які потрапили в Мережу, можна побачити Володимира Остапчука, який проводить день народження дружини російського олігарха Леоніда Арапова Юлії Буряк. Ведучий, звісно, проводить свято російською мовою, але після розголосу події Володимир взявся виправдовувати себе.

“Свято проводив українсько-російською, тому що були гості з Грузії. Якби я знав, що там буде хтось з росіян, то не взяв би цю роботу”, – каже Остапчук.

Антон Савлєпов

Український артист, який перебував у шлюбі з російською актрисою, з початком повномасштабного вторгнення встиг застрибнути в вагон популяризації української музики. Оскільки про нього почали активно забувати, Антон взявся перекладати свої пісні українською мовою, що отримало досить непоганий фідбек від прихильників. Втім, артист не поспішає повертатися в Україну, а продовжує їздити з “благодійними” виступами різними куточками світу.

Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян
Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян

Зовсім нещодавно артист на чолі зі своїм гуртом засвітилися на приватному заході в росіян, де Антон виконував свої хіти російською мовою. Хоч учасники гурту кажуть, що збирають гроші на ЗСУ, але їхні вчинки говорять зовсім про інше. Схоже, відмовитися від російської “годувальниці” дуже складно і артисти не поспішають цього робити.

Сергій Бабкін

Чоловік разом із гуртом 5’Nizza спіймали на гарячому. Під час організації благодійних концертів чоловіки користувалися послугами російського промоутера, який продає квитки на концерти росіян, але тих, які висловили свою антивоєнну позицію.

Сергій Бабкін працює з росіянами
Сергій Бабкін працює з росіянами

Також прихильники помітили, що квитки на концерт у Празі можна було придбати через сайт, який зареєстрований у росії. Директорка Сергія Бабкіна каже, що вони й справді співпрацюють з Іллею Острозьким, який має російське громадянство, але чоловік вже багато років є давнім другом Бабкіна і проживає в Ізраїлі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини