“Ми зробили добру справу”: переможець “Голосу країни-13” Михайло Панчишин відреагував на критику і свій бік

Користувачі Мережі були обурені перемогою Михайла Панчишина на "Голові країни-13". Не менше обурення викликало рішення чоловіка продати свій виграшний кубок на аукціоні.

Перемогу у тринадцятому сезоні “Голосу країни” отримав український військовий Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова. Не всім прихильникам проєкту перемога хлопця видалася правдивою. На думку більшості, у суперфінал пройшло лише двоє чоловіків-військових лише через те, що це зараз на часі і потрібно показати гідний приклад для молодого покоління. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці.

Після своєї перемоги Михайло отримав омріяний кубок “Голосу країни-13”, але не поспішив залишити його в себе. Панчишин вирішив продати його на благодійному аукціоні для того, щоб передати всі кошти на потреби українських захисників. Аукціон відбудеться 7 листопада 2023 року і сам переможець вирішив прокоментувати ситуацію з численним хейтом у свій бік.

Михайло Панчишин прокоментував участь у проєкті Голос країни
Михайло Панчишин прокоментував участь у проєкті Голос країни

На думку Михайла, він переміг тому, що так захотіли глядачі, але він не вважає, що “Голос країни” – це суто розважальне шоу. Це проєкт, який має дуже важливу місію, особливо під час повномасштабного вторгнення і він дуже радий, що зміг стати маленькою частинкою цього всього.

“Я б не сказав, що це розважальне шоу. Ми зробили добру справу. Всі кошти з голосувань за учасників пішли на благодійність”, – сказав Панчишин.

До цього в Мережі припускали, що гроші, на які знімався проєкт, також були взяті з держбюджету, але продюсер шоу запевнив, що у цьому їм допомагали європейські партнери і ніяких коштів з української сторони залучено не було. Нагадаємо, що “Голос країни-13” став першим сезоном проєкту, який знімався не в Києві, а у Варшаві, столиці Польщі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини