Рубрики: Новини

Новий образ розповнілої Ані Лорак ніхто не оцінив: “Суміш Бабкіної та Кіркорова”. Зірку тепер не впізнати

Новий образ Ані Лорак жорстко висміяли у мережі. Як змінилася поп-діва, яка остаточно визначилася, на якому вона боці у часи російсько-української війни та чому попала під критику?

Ані Лорак, завжди була об’єктом підвищеної уваги та обожнювання від фанатів. Однак останні події, а вірніше її ставлення до них, підірвали її популярність та репутацію. Співачка вирішила змінити свій зовнішній вигляд та стиль і викликала хвилю дискусій в соціальних мережах.

Новий образ Ані Лорак жорстко висміяли у мережі

Фанати вважають, що зірка розповніла, перекачала губи та стала робити чудернацькі укладки. Деякі вважають, що її вуста стали занадто великими та неестетичними, а нові зачіски сприймаються як дивні та несміливі експерименти. Цікавість до провалів поп-діви підігрівається ще й тим, що вона тривалий час не коментувала своєї позиції стосовно агресії рф проти України, звідки родом артистка, а згодом почала брати участь у російських телепроєктах.

“Ані Лорак щільно зайшла до образу класичного транссексуала російської естради. Суміш Бабкіної та Кіркорова. Вітаємо! На черзі – Діана Панченко”, — саркастично висловлюються про зірку у Телеграмі.

Новий образ Ані Лорак жорстко висміяли у мережі

Здається, Лорак, яка була колись із найуспішніших та популярних виконавців в Україні, нині опинилася у тупиковій ситуації і втратила підтримку багатьох своїх прихильників. Багато питань залишаються відкритими, і час показує, що навряд чи вона зможе відновити свою репутацію та відновити втрачену популярність.

Нагадаємо, що Ані Лорак народилася на Буковині. Свою першу популярність здобула саме в Україні, а співала з початку рідною мовою, зазначаючи в інтерв’ю, що інакше свою творчість і не уявляє. Та згодом у її життя прийшла епоха співпраці з російськими зірками. Після 2014-го року артистка переїхала в рф.

Поділитися