Творчість під час війни: Павло Зібров привітав українських розвідників з професійним святом піснею. Відео

На другу річницю святкування Дня воєнної розвідки України співак та композитор Павло Зібров привітав військових новою піснею, яка, на його думку, згодом може стати їхнім гімном.

Сьомого вересня своє професійне свято відзначили службовці воєнної розвідки України. “Невидимі герої” – так називається пісня у виконанні Народного артиста України, співака та композитора Павла Зіброва, відеокліп на яку вчора з’явився на багатьох медіаплатформах, а також на персональному Ютуб-каналі зірки української естради.

Як розповів сам виконавець та автор музики цієї пісні під час ефіру телемарафону «Єдині новини», кадри, що увійшли до кліпу, були надані ГУР Міністерства оборони України. Також він зазначив, що пісня була створена у співавторстві з Петром Магою (автор слів – прим.). Автор ідеї кліпу – Сергій Дубовий, а монтажер – 26-річна дочка відомого співака й за сумісництвом його PR-менеджер Діана Зіброва.

По-різному можна ставитися до творчості під час війни. Але ж, на думку більшості співгромадян, такі пісні-розповіді, зокрема, як “Невидимі герої “, мотивують та морально підтримують наших захисників.

Шанувальники відреагували на нову пісню Павла Зіброва
Шанувальники відреагували на нову пісню Павла Зіброва. Коментарі з YouTube

“Одна з небагатьох дійсно гарних воєнних пісень, а не чергова байрактарщина. Щиро дякую за Вашу творчість”

“Чудовий подарунок нашим невидимим героям в професійне свято, дякую”

“Так, Павле Миколаєвичу, Sapiens dominabitur astris (Мудрість панує над зірками)! Класна пісня, ДЯКУЮ!”

До речі, “Невидимі герої” – не перша пісня відомого співака, яка, скоріше за все, буде швидко поширюватися в маси. На підході прем’єра ще одного відеокліпу – на пісню “Душі криниця”, яку Зібров виконує в дуеті з молодим виконавцем Андрієм Кравченком. Зазначимо, що ця пісня вперше вийшла у світ наприкінці 80-х років минулого сторіччя та зараз отримала нове дихання.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини