Рубрики: Новини

Ектор Хіменес-Браво вперше розповів про знайомство зі своєю молодою пасією: “Тепер не відпускаємо”

Видатний український кулінар та зірка проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вперше розповів про знайомство зі своєю загадковою обраницею.

Ні для кого не секрет, що Ектор Хіменес-Браво активно будує стосунки зі своєю молодою коханою-українкою. Зараз пара знаходиться на відстані, оскільки чоловік вирішив залишитися в Україні, а його дівчина разом з песиком на деякий час перебралися до Польщі. Втім, чоловік не засмучується, бо вони багато розмовляють по телефону і сподіваються на те, що незабаром зможуть зустрітися.

Прихильників часто цікавить питання про те, як саме колумбійський кулінар познайомився зі своєю молодою коханою, але чоловік про це зовсім нічого не розповідав. Ба більше, ніхто навіть не знає особистості його загадкової обраниці, годі вже казати про деталі знайомства, але Ектор все ж вирішив дещо розповісти. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, за яких обставин молода українка підкорила серце кулінара.

Ектор розповів про знайомство з молодою дівчиною

Виявляється, закохану парочку познайомила їхня спільна подруга, до якої вони завітали на вечірку. Ектор одрразу звернув увагу на красиву та молоду дівчину і зізнався, що дуже шкода, що він не зустрів її значно раніше, але дівчина постійно зайнята, тому й не мала часу приходити на інші вечірки, які влаштовувала спільна подруга Ектора та його коханої.

“Наша подруга дуже любить організовувати в себе вдома вечірки. Одного разу моя кохана також там зʼявилася і я запитав, чому не бачив її раніше, на що отримав відповідь, що вона була зайнята і не мала часу прийти. На щастя, ми все ж зустрілися і тепер не відпускаємо один одного. Я дуже обережно ставлюся до стосунків, але мені вдалося відшукати свою людину”, – розповідає кулінар.

Поділитися