Рубрики: Новини

Костянтин Войтенко прокоментував гучний скандал, в який потрапив: “Розбиратися тільки через суд”

Український актор Костянтин Войтенко, відомий за ролями у таких серіалах, як "Будиночок на щастя," вперше публічно відповів на звинувачення колишньої дружини.

Український актор Костянтин Войтенко висловив своє ставлення до звинувачень у його адресу у скоєнні домашнього насильства вперше у публічному зверненні.

На своїй сторінці в Instagram Костянтин назвав ці обвинувачення неправдивими та підкреслив, що його намагаються публічно дискредитувати без наявних доказів.

Він заявив, що протягом останніх декількох днів він отримав сотні повідомлень, дзвінків і запитань. Костянтин розповів, що його обвинувачують без підтверджень в жахливих злочинах та ставлять психічні діагнози.

За словами Костянтина Войтенка, він впевнений, що його кар’єру намагаються публічно піддавати дискредитації.

Актор заявив, що рішуче осуджує будь-який прояв насильства і ніколи не діяв так щодо когось.

“Я не маю наміру утримувати цю тему в загальному обговоренні через свою дитину. Серйозні обвинувачення повинні бути вирішені у правовому полі”, — підкреслив актор.

Чоловік додав, що вже передав необхідну інформацію своєму адвокату, тому справа буде вирішуватися у суді. Раніше Костянтин Войтенко опублікував фото з нової родиною, бо наразі перебуває у стосунках з дизайнеркою Наталією Камінською.

Це перше публічне висловлення Костянтина Войтенка щодо звинувачень у домашньому насильстві, які були висловлені колишньою дружиною, хореографкою Валентиною Мариніною. Талановитий актор наголошує на необхідності вирішення подібних справ в правовому полі.

Також нинішня кохана жінка Войтенка пояснила, що він не контактував з колишньою ще із серпня 2023 року, вона навіть заблокована у соціальних мережах.

Нагадаємо, що нещодавно відомий інтерв’юєр Слава Дьомін дав коментар цьому скандалу. Він заявив, що розглядати цю ситуацію потрібно з обох боків, враховуючи усі обставини.

Поділитися