Рубрики: Новини

Відірвала частину себе: екс-чоловік Камалії Мохаммад Захур після розлучення забрав у співачки доньок-близнят

Відома українська співачка Камалія раніше повідомила про розлучення з чоловіком. Тепер знаменитість розповіла, що її колишній чоловік Мохаммад Забур забрав у неї їхніх спільних дітей

Камалія Захур, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни у рідній країні продовжила професійну і творчу діяльність. Артистка останнім часом воліє жити в Україні, лише час від часу навідуючись за кордон, де займається благодійною та волонтерською діяльністю. Раніше знаменитість довгий час перебувала у стосунках із пакистанським мільярдером, від якого народила доньок-близнят.

10-річні Арабелла та Мірабелла у часи великої війни живуть і навчаються далеко за межами свого рідного дому. Дівчата разом зі своїм батьком мешкають у Великобританії. Там зіркові доньки навчаються в одній із місцевих шкіл. У навчальний період Арабелла та Мірабелла рідко бачаться зі своєю мамою Камалією.

Доньки Камалії та Мохаммада Захура провели свої літні канікули разом із мамою в Україні

Літні канікули дівчата вирішили провести в Україні, а їхня мама не стала відмовляти своїх доньок навідатись до рідного дому. Втім, відпочинок для школярок закінчився, тому їхній батько Мохаммад Захур забрав їх знову до Лондона, де зовсім скоро учениці почнуть відвідувати заняття та гризти граніт науки.

На особистій сторінці Камалії у соціальній мережі Інстаграм з’явилось щемливе відео, на якому можна побачити момент, коли зіркова мама проводжає своїх доньок на навчання. Співачка ледве стримує сльози, з чого можна зробити висновок, що їй дуже важко знову так надовго розлучатись із дівчатами.

Українська співачка Камалія Захур показала кадри, як проводжала доньок на навчання у Лондон

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила про розлучення зі своїм чоловіком. Знаменитість зізналась, що вони з Мохаммадом Захуром все ще поважають і цінують одне одного, втім продовжуватимуть крокувати окремими дорогами. Хай там як, але після такого зізнання зірки продовжують поводитись, ніби вони – подружжя.

Поділитися