Ведучого “Супермами” Дмитра Карпачова викрили на неправді: ведучий приховував своє справжнє місцеперебування

Відомого українського ведучого та психолога Дмитра Карпачова викрили у неправді. Фанати вважають, що знаменитість із шоу "Супермама" перебуває за кордоном

Дмитро Карпачов вже давно є одним із найупізнаваніших ведучих країни. Нині знаменитість веде шоу “Супермама”. Хоча чимало українців дослухаються до порад відомого психолога, інша частина громадськості підозрює його у брехні. Так, причиною замислитись про те, чи щирий Карпачов зі своїми глядачами, стала несподівана заява однієї з користувачок мережі про те, що ведучий нині перебуває далеко за межами України.

У коментарях до допису українського видання “УНІАН Зірки” у соціальній мережі Фейсбук одна з користувачок зазначила, що Карпачов перебуває у Таїланді. Перевірити це, за словами підписниці, дуже просто – в Інстаграмі можна побачити місцеперебування людини, якій належить той чи інший акаунт.

Дмитро Карпачов давно здобув популярність як один із найвідоміших ведучих країни
Дмитро Карпачов давно здобув популярність як один із найвідоміших ведучих країни

Якщо зайти на сторінку відомого українського ведучого та психолога у соціальній мережі Інстаграм, то у розділі “розташування облікового запису” і дійсно можна побачити закордонну країну. Наразі достеменно невідомо, чи у соцмережі стався збій, чи Дмитро Карпачов і дійсно покинув межі України після початку повномасштабної війни. Сам телеведучий скандалу навколо свого місця перебування не коментує.

Хай там як, але громадськість, не дочекавшись коментаря від ведучого, вже почала ставити йому питання про те, як йому вдалось покинути межі України, коли для чоловіків діють обмеження у рамках введеного воєнного стану.

У мережі запідозрили, що відомий ведучий і психолог Карпачов може обманювати
У мережі запідозрили, що відомий ведучий і психолог Карпачов може обманювати

Нагадаємо, що раніше мережу сколихнула й інша інформація, що стосується одного з найпопулярніших ведучих і психологів країни. Зірковий блогер Богдан Беспалов раніше розповідав, що насправді Дмитро Карпачов може й не мати наукового ступеня у психології. За словами зіркового пліткаря, ведучий лише вдає спеціаліста, але професіоналізму в його діях немає. Ймовірно, саме через це фани вирішили перевірити свого кумира.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини