Рубрики: Новини

“Три ранкових напої”: зірка “Хто Зверху?” Леся Нікітюк показала, що пʼє зранку для ідеальної фігури

Леся Нікітюк дуже береже свою фігуру і днями зірка зізналася, які три напої входять в її щоденний раціон для збереження ідеальності свого тіла.

Кожна жінка мріє про бездоганну та ідеальну фігуру. Українські зірки власним прикладом показують, що можна гарно виглядати, але при цьому потрібно гарно харчуватися і дотримуватися особливої дієти, яка підійде саме вам. Леся Нікітюк розповіла, яких головних правил вона дотримується для того, щоб підтримувати себе у тонусі.

“Три моїх ранкових напої. Куркума з чорним перцем, кава та смузі з авокадо, шпинатом, спіруліною та бананом”, – напише Леся у соціальних мережах.

Леся Нікітюк розповіла про свій ранковий раціон

Зірка додала, що не буде розписувати рецепти своїх смузі та дієти, оскільки вона може не підійти кожному і від цього потім будуть боліти животи, а їй цього взагалі не потрібно. Леся просто показує як вона харчується, але вона не закликає когось робити так само.

Крім такого підходу до харчування, Леся активно займається спортом і розповідає, що її тренування проводяться не кожного дня, а через день. Леся додає, що не потрібно морити себе нескінченними дієтами і переставати їсти, бо це не приведе вас до бажаного результату. Відмова від їжі може спровокувати набір ваги і ви не будете розуміти, чому.

Леся Нікітюк розповіла про свій ранковий раціон

Справа в тому, що для схуднення потрібно правильно та грамотно підготувати свій організм до правильного харчування. Не потрібно різко припиняти їсти всі шкідливі продукти, бо ви можете легко зірватися та кинутися до ковбаси о третій годині ночі. Леся жартує, що від голодування повипадає все волосся.

“Якщо ви не будете геть нічого їсти – ви не схуднете, ба більше – наберете ту вагу і волосся повипадає”, – додає телеведуча.

Поділитися