Рубрики: Новини

“Не можна товстіти, не можна старіти”: Катерина Осадча розповіла про любов до себе та завищені стандарти

Українська телеведуча Катерина Осадча слідкує за своєю фігурою та молодістю. Зірка каже, що в українському суспільстві категорично не можна старіти.

Кожна жінка хоче завжди залишатись молодою. Саме тому дівчата нерідко звертаються до косметологів, щоб вони допомогли продовжити молодість обличчя, але не завжди це допомагає. Зірки українського шоу-бізнесу також пильно слідкують за своїм здоровʼям, фігурою та станом шкіри і Катерина Осадча одна з таких зірок.

Днями зірка відсвяткувала 40 років та прикрасила собою обкладинку журналу VIVA, якому й розповіла про любов до себе та своєї зовнішності. Катерина каже, що їй дуже важливо бути завжди задоволеною тим, як вона виглядає. Від власного сприйняття себе залежить те, як тебе сприйматимуть люди, але в кожного різний смак на красу.

“Є певні заведені ідеали, але хтось людить стрункіших, хтось повніших, комусь більше подобаються високі, а комусь низькі люди”, – розповідає телеведуча.

Катерина Осадча розповіла про любов до себе

Осадча переконана, що ми живемо у такому світі, де категорично заборонено старіти та виглядати не так, як кажуть тобі стандарти краси. Хоч зараз суспільство все частіше починає говорити про толерантність, але її дуже складно зустріти у соціальних мережах, де всі пишуть один одному неприємні речі.

“Якщо подивитись на коментарі у соціальних мережах, то люди там не дуже толерантні”, – каже Катерина.

На думку телеведучої, вона й так дуже багато робиться для того, щоб завжди бездоганно виглядати, але всім догодити неможливо. Найголовніше те, що вона любить та сприймає себе зі своїм великим ростом, розміром ноги та іншими дрібничками, на які чомусь хтось може звернути увагу. Катерина закликає всіх полюбити себе і думати лише про власні переваги, а не недоліки.

“Всім подобатися не можна. Треба подобатися собі”, – додає зірка.

Поділитися