Рубрики: Новини

Потап ігнорує Настю Каменських? Продюсер оминув пост зіркової дружини з прем’єрною піснею та обурив мережу

Українська співачка та виконавиця Настя Каменських (відома також як NK) приготувала гарну новину для своїх шанувальників - україномовні версії її найпопулярніших хітів. 12 вересня світ побачив трек "#Цеємояніч"

12 вересня, світ отримав можливість почути перший трек з сольного проєкту артистки – “#Цеємояніч.” Ця пісня є першим кроком в україномовному напрямку творчості NK та вже завоювала серця слухачів своєю емоційністю та потужним текстом.

Але це не кінець сюрпризів від співачки. 15 вересня, в мережі з’являться україномовні версії ще декількох хітів NK, включаючи “Дівчата рулять,” “Червоне вино”. Це означає, що фанати отримають можливість насолодитися улюбленими піснями в українській мові та ще ближчими до серця текстами.

Для Насті Каменських українська мова завжди була важливою та рідною. Вона підкреслює, що спілкується українською мовою з родиною та близькими, а з дитинства любила співати українські колядки. Ця мова стала невід’ємною частиною її ідентичності та музичної творчості.

Відтепер слухачі матимуть можливість почути україномовні версії хітів NK наживо. 30 вересня в столичному “Палаці Україна” відбудеться сольний концерт Насті Каменських під назвою “Я – Україна,” на якому артистка представить цю нову програму. Це буде друга частина всеукраїнського туру, присвяченого українській мові та музиці.

А що Потап?

Зірковий чоловік Насті Каменських, Потап, поки що не розміщує власні коментарі щодо релізу дружини у своїх соціальних мережах. Замість цього, він продовжує ділитися фотографіями та відео зі своїми прогулянками неподалеку від столичної станції метрополітену “Дарниця.”

Музикант, бізнесмен та батько фотографується разом зі своїми дітьми та їхніми батьками на лівому березі Києва, де проводить свій час, спілкуючись з природою та роблячи життя українців щасливішим.

Поділитися