Рубрики: Новини

Екс-учасник “Холостячки-2” Макс Тарапата нарешті засвітився на весіллі: усміхнений, в костюмчику і з квітами

Фаворит прихильниць проєкту "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч Максим Тарапата показав свіжі фотографії з весілля у соціальних мережах, але без коханої обраниці.

Максим Тарапата став учасником проєкту “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч. Чоловік наполегливо боровся за серце співачки, але отримати перемогу йому так і не вдалося. Не дивлячись на це, він знаходиться зі Златою у хороших стосунках і не тримає на неї зла.

Прихильників проєкту завжди цікавить життя героїв після закінчення шоу. Максим Тарапата опублікував фотографії з весілля, де він одягнений у стильний класичний костюм та з розкішним букетом квітів в руках. Щоправда, весілля було зовсім не його, а “колеги” Романа Свечкоренко та його молодої обраниці Валерії Чернецької, яка менша за Романа на цілих 10 років.

Максим Тарапата опублікував фото з весілля

Пара зіграла весілля в одному з замків Києва, куди Максим прийшов в якості запрошеного гостя. Валерія розповідала, що на весіллі було присутньо чимало фотографів, тому фотографії з події досі надсилаються новоспеченому подружжю та гостям урочистого свята.

Відомо, що Максим прийшов на весілля без пари. Чоловік зараз знаходиться в пошуку своїх стосунків, але він за це не переймається. Тарапата переконаний, що всьому свій час, тому не поспішає заводити дівчину та будувати з нею майбутнє. Для Злати Огнєвіч він залишився хорошим товаришем, хоч прихильники припускали, що після розлучення з переможцем проєкту Андрієм Задворним Злата дасть шанс саме Максимові.

Чоловік не раз говорив, що в них зі Златою спокійні стосунки тому, що вони розуміють, що не можуть бути парою, але залишитися друзями ніхто з них не проти. Завдяки спільному усвідомленню цього “колишні” добре ладять і не сперечаються один з одним.

Поділитися